|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 26-09-2007, 08:04 |
Jak zmienić date startu forum i liczbe wejść w bazie danych. |
Autor |
Wiadomość |
DOd
|
Wysłany: 10-02-2006, 10:04 Jak zmienić date startu forum i liczbe wejść w bazie danych.
|
|
|
Witam !!!
ostanio przenosiłem forum z phpbb 1.9 na przemo 1.9. Wszystko po małych komplikacjach sie udało. Mam wszytskie posty i działy, mam wszytskich moderatorów, adminów i userów, mam wszytskie ankiety i inne rzeczy. mam jednak jeden problem. Chodzi mi o date załozenia forum i o liczbe odwiedzin forum... Bo niestety teych danych nie udało mi sie zmienic. Czy ktos by mógł mi podac gdzie mam tego szukac w bazie danych w jakiej tabeli ??? Bo w tej chwili mam forum od 3 dni a liczba postów na dzien wynosi 1900 Z góry dziekuje za pomoc. Szukałem cos na ten temat na forum ale nic nie umiałem znaleść....
Pozdrawiam - DODi |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
geman
|
|
|
|
|
DOd
|
Wysłany: 19-02-2006, 09:56
|
|
|
OK - wielkie dzieki !! Pozdrawiam - DODi |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!