phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Kilka pyta? do obrazka na okolo ca?ego forum itp..
Autor Wiadomość
korassd

Wysłany: 28-01-2006, 11:50   Kilka pytań do obrazka na okolo całego forum itp..

Więc tak mam problem z daniem obrazka po bokach forum i na około tego co zawiera index_box.tpl
www.factoryofword.be i również mam problem z tym by ten napis "Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group" widniał na tle kilku obrazków czy pomoże mi ktoś ??? Chodzi oto że chcę zmontować z kilku obrazków stopke i chce żeby ten tekst tam był dodam że mam wersję najnowsza przemo

Gadatliwa Kasia 

Sylwia

Wysłany: 28-01-2006, 15:25   

korassd, jeśli chcesz podmienić tło tak jak tu jest na forum to tu masz to opisane: http://przemo.webd.pl/php...ght=tlo+obrazka

Co do drugiego to obrazki w stopkę możesz wstawić w pliku overall_footer.tpl ale żeby zmienić stopkę całkiem na pliki graficzne to sie tu nie dowiesz (musiał byś sie dowiedzieć gdzie jest stopka)

korassd

Wysłany: 28-01-2006, 15:46   

chodzi mi o uzyskanie takiego efektu jak tutaj http://forum.stalker.pl/ wlasnie znalazlem to forum no i chodzi oto żeby stopka była połączona z topem i jeżeli tak się da to otoczyć fora bo własnie wiem jak wprowadzić by kreska była na obkoło całego forum ale nie iwem jak obrazek tak probowałem .bodylines { background-image: url('images/boki.gif'); border: 1px #2C2C2C solid; } i nic ;/
Ostatnio zmieniony przez korassd 28-01-2006, 15:57, w całości zmieniany 1 raz  

Sylwia

Wysłany: 28-01-2006, 15:50   

No więc ten obrazek na około tabeli forum to jest opisane w tym linku co Ci podałam a w środku jest to normalny kolor tła który ustawiasz w panelu admina w edycji stylu.

Co do stopki to niestety nie wiem... Chyba najlepiej zapytać na forum o stylach http://style.vplus.pl/ , oni są tam najbardziej zorientowani...

Odpowiedz do tematu