|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-11-2007, 23:30 |
Przenoszenie forum :( |
Autor |
Wiadomość |
lolek1
|
Wysłany: 27-01-2006, 10:02 Przenoszenie forum :(
|
|
|
Mam problem z przeniesieniem swojego forum. Otoz ja to zrobilem tak.
1. Poprzez ftp sciągłem wszystkie pliki jakie miałem na startym końcie, ściągnołem je na twardziela
2. Wgralem wszystkie pliki poprzez ftp na inny serwer. Pisało że bazy danych niewgrałem,
3. Wszedłem na stre kono pobrałem z tamtąd baze danych poprzez phpmyadmin .
4. Wgralem starą bazę danych ze stargo konta na nowe, nieby wszystko dziala ale u gory sttrony widnieje napis
Kod: | Warning ! cookie domain is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_domain row | (Z tym m iniemusicie pomagac bo poradze sobie sam)
Ale gdy przewinąłem strtrone w dół to niemialem postow takich jak na starym serwerze wrrrrrrrrrr... Troche mnie to zdenerwowalo, a ponadto zadnych krzakow niema :]
Porsil bym o wmiare szybka pomoc i nieusuwanie mojego tematu
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
vioka
|
|
|
|
|
lolek1
|
Wysłany: 27-01-2006, 10:11
|
|
|
Ehe dzieki. Ej a jak ja nieche nniczego usuwac ze swojej bazy danych ?? To co |
|
|
|
|
vioka
|
Wysłany: 27-01-2006, 10:14
|
|
|
na "EJ" to nawet tramwaj nie staje
lolek1 napisał/a: | a jak ja nieche nniczego usuwac ze swojej bazy danych ?? To co |
wszystko masz w temacie który co podałam |
_________________ Twoja <a>uroda</a> |
|
|
|
|
lolek1
|
Wysłany: 27-01-2006, 10:19
|
|
|
No tak Ale czy musze zamykac forum?? Bo ja juz przegralem wszystko wczesniej bez zamknietego forum czy to nieprzeszkadza?? |
|
|
|
|
vioka
|
Wysłany: 27-01-2006, 10:20
|
|
|
lolek1 napisał/a: | Bo ja juz przegralem wszystko wczesniej bez zamknietego forum czy to nieprzeszkadza?? |
nie musisz zamykac ale jak ktos napisze posta po przniesieniu to go nie bedzie w nowej bazie |
_________________ Twoja <a>uroda</a> |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
lolek1
|
Wysłany: 27-01-2006, 10:22
|
|
|
aha to kit z tym trudno
[ Dodano: 27-01-2006, 10:23 ]
no ladnie zablokowalem forum i wylogowalo mnie Ej da sie jakos to wziasc i w phpmyAdminie zmienic zeby odblokować ? ?
[ Dodano: 27-01-2006, 10:39 ]
aha mam jeszcze jeden problemas w check_files pisze mi to Kod: | PHP version : - zbyt niska wersja. | czy to nieprzeszkadza bo forum normalnie dziala
[ Dodano: 27-01-2006, 11:03 ]
ej a czemu postow niema takich jak na mojim starym forum??
[ Dodano: 27-01-2006, 11:06 ]
Nale tandeta niemam ani usmieszkow z tamtego forum ani modow |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!