|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: arcy 12-09-2007, 15:53 |
Możliwości poszczególnych grup moderujących |
Autor |
Wiadomość |
m@rcin
|
Wysłany: 10-01-2006, 20:59 Możliwości poszczególnych grup moderujących
|
|
|
Mam takie pytanie.
Są na forum cztery grupy moderujące poszczególne działy. Chciałbym wiedzieć czy jest możliwe aby tylko jedna z tych grup miała możliwość dawania ostrzeżeń użytkownikom a pozostałe nie? |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Radek
![zasłużony](templates/subSilver/images/ranks/zasluzeni.gif)
![](images/avatars/6197957854df2037bee536.jpg)
|
Wysłany: 10-01-2006, 21:09
|
|
|
m@rcin, nie ma
sciagnij moda do zezwolen do dawania warnow dla junior adminow i zrob danych moderatorow junior adminami |
|
|
|
m@rcin
|
Wysłany: 10-01-2006, 21:16
|
|
|
Dziękuję, spróbuję coś z tym zrobić.
A czy są jakieś informacje czy pojawi się jednak taka możliwość w najnowszej wersji?
[ Dodano: 05-03-2006, 20:56 ]
Odświeżam temat ponieważ nadal zależy mi na tym, żeby tylko jedna grupa moderująca miała możliwość dawania warnów. O ile zauważyłem nowa wersja forum nie zmieniła stanu rzeczy w tej sprawie.
Rusek napisał/a: | zrob danych moderatorow junior adminami |
Nie za bardzo mi się to uśmiecha. Czy jest inna możliwość? Czy w ogóle da się to zrobić? I czy ewentualnie ktoś by się tego podjął? Proszę o odpowiedzi w temacie lub na maila bądź gg. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!