|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Widmo 09-01-2006, 12:14 |
Przerost ambicji nad możliwościami ! |
Autor |
Wiadomość |
pablo1234
|
Wysłany: 09-01-2006, 11:57 Przerost ambicji nad możliwościami !
|
|
|
Oto przykład http://www.przemo.org/php...pic.php?t=20065 - niech ktos mi powie dlaczego temat został zamkniety ? Bo ja nie mam zielonego pojęcia.
No daj komus funkcje i zaraz wariuje. Myślę że moderatorów nalezało by bardziej rozwaznie dobierać
Pozdrawiam |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
vioka
![](images/avatars/36269723143bee0bd902e6.gif)
|
Wysłany: 09-01-2006, 12:01
|
|
|
http://www.przemo.org/php...opic.php?t=5706
4. Nadaj odpowiedni temat! Tematy typu "PROBLEM!!!!" , "POMOCY!!!" lub "USERZY" będą zamykane od razu!
5. Zanim zadasz JAKIEKOLWIEK pytanie przeczytaj FAQ.
6. Zanim zadasz JAKIEKOLWIEK pytanie sprawdź, czy ktoś nie pytał już o to samo. A więc używaj narzędzia zwanego „Szukaj”. |
_________________ Twoja <a>uroda</a> |
|
|
|
pablo1234
|
Wysłany: 09-01-2006, 12:04 re
|
|
|
vioka napisał/a: | http://www.przemo.org/phpBB2/forum/viewtopic.php?t=5706
4. Nadaj odpowiedni temat! Tematy typu "PROBLEM!!!!" , "POMOCY!!!" lub "USERZY" będą zamykane od razu!
5. Zanim zadasz JAKIEKOLWIEK pytanie przeczytaj FAQ.
6. Zanim zadasz JAKIEKOLWIEK pytanie sprawdź, czy ktoś nie pytał już o to samo. A więc używaj narzędzia zwanego „Szukaj”. |
4 ... Zamiast zamykac temat mozna go weedytować i dopisac prawda ? Ja zapomniałem . Teraz otworzę następny i napisze to samo - pytanie tylko po co ?
5 ... FAQ przeczytane
6 ... Sprawdzałem - gdyby było bym nie zaczynał tematu
I dalej żadnej konkretnej odpowiedzi ... |
|
|
|
moron
|
Wysłany: 09-01-2006, 12:08
|
|
|
pablo1234 napisał/a: | Teraz otworzę następny i napisze to samo - pytanie tylko po co ? | hehehe powodzenia zycze
niech tylko nasedo czy widmo to przeczyta xD |
_________________ przenosze fora z fora.pl i innych darmowych serwisow ktore nie udostepniaja bazy! |
|
|
|
nasedo
![zasłużony](templates/subSilver/images/ranks/zasluzeni.gif)
![](images/avatars/194273155744440df3e28f1.gif)
|
Wysłany: 09-01-2006, 12:56
|
|
|
juz nie napiszesz.. ;p |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!