[Problem] Duże litery zamiast zwykłych na dole forum |
Autor |
Wiadomość |
rogal
|
Wysłany: 31-12-2005, 14:45 [Problem] Duże litery zamiast zwykłych na dole forum
|
|
|
Mam pewien problem. Gdy ktoś zaloguje się/zarejestruje na forum to czcionka robi się duża, a potem powraca do normalnej.
Screen:
Bardzo prosiłbym o pomoc.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kemustek
|
Wysłany: 31-12-2005, 16:09
|
|
|
rogal,
jest to wina stylu, zwróć uwage na to iż ten błąd nie pokazuje się w innej przeglądarce :] przynajmniej u mnie pokazywał się w FF |
|
|
|
rogal
|
Wysłany: 31-12-2005, 16:21
|
|
|
kemustek napisał/a: | rogal,
jest to wina stylu, zwróć uwage na to iż ten błąd nie pokazuje się w innej przeglądarce :] przynajmniej u mnie pokazywał się w FF |
Nom, u mnie też pokazuje się w FF, a w innej przeglądarce nie próbowałem.
Czyli mówisz, że to wina stylu, co proponujesz mi? Zmiana stylu? |
|
|
|
|
kemustek
|
Wysłany: 31-12-2005, 16:30
|
|
|
rogal napisał/a: | Czyli mówisz, że to wina stylu, co proponujesz mi? Zmiana stylu? |
Najprawdopodobniej jest coś nie tak z classa że FF ją źle czyta, ale nigdy tego nie szukałem, bo nie było mi to potrzebne.
A co do zmiany stylu to zależy od ciebie jeżeli ci to nie przeszkadza to go zostaw.
Ja podobny problem miałem także w SB jak user który był w grupie specjalnej i został z niej sunięty pisał to pisał dużą czcionką, ale także tego nie usuwałem bo jak głowny styl używałem inny :] |
|
|
|
Mich@ł
|
Wysłany: 31-12-2005, 17:01
|
|
|
mi niestety podobny bład pokazywłą sie pod IE . Ale wywaliłem linjke dotyczacą tego: "przez ostatnie 24 godz na forum było..." i bład znikł. A dzieje się on na niektórych stylach po zainstalowaniu CR. |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
|
Huzar
|
Wysłany: 31-12-2005, 17:13
|
|
|
znajomy ma taki sam styl i nie wywala mu takiego błędu a czemu to sam nie wie. |
|
|
|
|
Mich@ł
|
Wysłany: 31-12-2005, 17:43
|
|
|
U mnie własnie po nagraniu CR ojawił sie taki problem. Ale najlepsze jest to ze gdy na innym forum instalwoałem CR razem z tym samym stylem (kopiowałem te same pliki) to wszystko działało dobrze... |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
marcinek
|
Wysłany: 01-01-2006, 00:04
|
|
|
Zamiast wgrywac gotowe pliki pod 1.9.5 sam zedytuj linijki kodu |
_________________ Tylko Chuck Norris Potrafi Kozlowac Pilką Lekarską Po Plazy... |
|
|
|
|
|