|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Styl] Zmianastylu przy pomocy hiperłącza |
Autor |
Wiadomość |
Mumino.pl
|
Wysłany: 06-12-2005, 16:44 [Styl] Zmianastylu przy pomocy hiperłącza
|
|
|
Witam,
Mam takie chyba dosyć nie typowe pytanie ponieważ chciałbym dać na swojej stronie linki do forum ale w sposób taki by wybierać nimi to samo forum lecz z każdym linkiem ma się ładować inny styl. Chętnie rozważę również inne sposoby zmiany stylu forum inne niż standardowo w skrypcie forum.
Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
warna
|
Wysłany: 06-12-2005, 18:00
|
|
|
w PA możesz włączyć zmiane stylów na stronie głównej. Wtedy tylko z listy rozwijanej wybierasz i Ci się przełącza. |
|
|
|
|
Mumino.pl
|
Wysłany: 06-12-2005, 18:08
|
|
|
O ty to ja wiem, chodzi mi o to by było to w formie tekstowej lub samodzielnej rozwijanej listy lecz nie ze strony portalu. Chodzi o jak najmniejszą liczbę przesyłanych danych potrzebnych do zmiany stylu. Ma to działać w ceku uruchomieniu stylu mobilnego dla telefonów komórkowych, palmtopów itp. tak jak jest to zrobione mniej więcej tutaj: www.my-symbian.com i mobile.my-symbian.com |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!