|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:50 |
Jak usunąć podkreślenie? |
Autor |
Wiadomość |
Cortez
|
Wysłany: 05-12-2005, 15:47 Jak usunąć podkreślenie?
|
|
|
Jak usunąć podkreślenie nazwy grupy moderatorów z kategorii Typosfera > http://claudio.webd.pl/forum ?
Mam nadzieję że wiecie ocb. Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
no_face

|
Wysłany: 05-12-2005, 16:39
|
|
|
Mi nie wydaje ze niepotrzebna robota, poczekaj na wersje 1.12.0 tam sobie bedziesz mogl wszystko pozmieniac. |
_________________ Zycie to zestaw niekaczacych sie warunkow. |
|
|
|
 |
niedzwiedz_2

|
Wysłany: 05-12-2005, 18:34
|
|
|
trzeba by pogrzebaćw tplach.
Może się później pobawie |
|
|
|
 |
chelloPL

|
Wysłany: 05-12-2005, 19:22
|
|
|
Cortez, albo usuwasz ze wszystkich kategorii, albo z żadnej.
Jeśli ze wszystkich, to przeedytuj includes/functions.php
znajdź:
Kod: | $forum_moderators[$row['forum_id']][] = '<a href="' . append_sid("groupcp.$phpEx?" . POST_GROUPS_URL . "=" . $row['group_id']) . '">' . $row['group_name'] . '</a>'; |
zamień na:
Kod: | $forum_moderators[$row['forum_id']][] = '<a href="' . append_sid("groupcp.$phpEx?" . POST_GROUPS_URL . "=" . $row['group_id']) . '" style="text-decoration: none;">' . $row['group_name'] . '</a>'; |
W żadnych plikach tpl nie trzeba nic zmieniać. |
_________________ Zanim napiszesz do mnie na GG/PW, koniecznie przeczytaj zasady.
Sygnaturka to nie tablica z ogłoszeniami! PAMIĘTAJ o tym! Nadużywanie i celowe reklamowanie stron jest ZABRONIONE i karalne!
Gość, a czy Ty nie masz sobie nic do zarzucenia? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!