phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[Styl] Przeróbka BMan1Blue
Autor Wiadomość
Lexus

Wysłany: 27-11-2005, 17:53   [Styl] Przeróbka BMan1Blue

Witam, na potrzeby serwisu oc-team przerobiłem skórke BMan1Blue tak aby pasowała kolorystycznie do portalu. Wiem że jest mało zmian ale prosiłbym o ocene ;) http://www.oc-team.com - to link na portal a http://www.oc-team.com/forum na forum. Prosze o ocene podobienstwa tych skórek. Pozdrawiam

Gadatliwa Kasia 

Mich@ł

Wysłany: 27-11-2005, 22:53   

Lexus napisał/a:
Wiem że jest mało zmian ale prosiłbym o ocene ;)

mało zmian :| ? przeciez ja bym nie powiedział ze to jest BMan1Blue tylko calkeim nowy styl :lol:

styl fajny mam tylko jedna uwage ;) popracuj nad szerokościa forum bo jest za duza.

Radek

Wysłany: 27-11-2005, 22:55   

nice, tlyko ikonki troche nie pasuja wg. mnie :D

Lexus

Wysłany: 28-11-2005, 06:57   

hmmm, szerokość forum jest ustawione mniej więcej na szerokość loga ;) A co do ikonek to nie mogłem zdecydować sie na inne a te mi się spodobały :D

warna

Wysłany: 28-11-2005, 07:02   

Portal ładnie się prezentuje, ale forum to pomieszanie BMan1Blue. subSilvera i Appalachi. Spróbuj zmienić trochę ikonki na jakieś ładniejsze :) Kontrastowe, bo wygląda wszystko na forum tak monotonnie...

Mich@ł

Wysłany: 28-11-2005, 10:18   

Lexus, to zmniejsz logo :P Bo u mnie forum jest troche za szerokie i to odrazu troskze odstrasza, a i pomysl nad zmiana nazwy ;)

brzanek

Wysłany: 28-11-2005, 11:51   

Lexus a czy mozesz zapodac nam ten styl
z checia bym sobie go zainstalowal na moim forum

warna

Wysłany: 28-11-2005, 15:46   

Mich@ł, co ty gadasz? dobra szerokość, tylko czcionka "overlocking (...)" jest beznadziejna... Lexus, popraw to :)

Gadatliwa Kasia 

Lexus

Wysłany: 28-11-2005, 16:24   

brzanek napisał/a:
Lexus a czy mozesz zapodac nam ten styl
z checia bym sobie go zainstalowal na moim forum

Hmmm, bardzo bym chciał oddac ten styl ale był on tworzony specjalnie pod to forum żeby pasowało kolorystycznie do portalu. Ale że mam dobre serce, to zamieszcze tutaj pliki które trzeba podmienić w standardowej skórce BMan1Blue ;) ale dopiero 1- wszego grudnia bo teraz mam neta 32kb i by się godzine ładowało na serwer ;)

Odpowiedz do tematu