|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
phpBB by Przemo wersja 1.12.6p1 |
Autor |
Wiadomość |
Papasanczo
|
Wysłany: 31-08-2016, 21:18 phpBB by Przemo wersja 1.12.6p1
|
|
|
Cześć, stałem się ostatnio Administratorem pewnego serwisu opartego na starym PhpBB by przemo, wersja 1.12.6p1.
Niestety, poprzedni administratorzy strasznie namotali bazę danych ( doinstalowywali sobie bazy innych cms prosto do przema ) i z jakiegoś powodu nie daje się ona teraz eksportować tzn. Eksport następuje ale baza jest niekompletna. Dodatkowo na skrypt ktoś zrobił atak i pouszkadzał pliki.
Bardzo bym prosił o czysty instalator phpBB by Przemo w wersji 1.12.6p1 - znalazłem p4 jednak pliki nie współgrają.
Wiem że lepiej było by aktualizować itd. Ale zależy mi żeby to jako tako skleić do kupy a potem myśleć nad dalszym losem serwisu.
Dzięki ! |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
luk19952
|
|
|
|
|
Papasanczo
|
Wysłany: 01-09-2016, 14:29
|
|
|
luk19952, wielkie dzięki ! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!