|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Szkolenie marketingowe online od Google |
Autor |
Wiadomość |
Boltex
|
Wysłany: 18-05-2016, 10:47 [OffTopic] Szkolenie marketingowe online od Google
|
|
|
Rewolucje z Google to program, w którym możesz nauczyć się jak wykorzystywać internet do rozwoju swojej firmy i kariery lub po prostu poszerzyć swoją wiedzę. Eksperci Internetowych Rewolucji pomogą Ci osiągnąć sukces online. Korzystać mogą wszyscy - niezależnie od wieku, poziomu wiedzy i wykształcenia.
https://rewolucje.withgoogle.com/
Uważam, że owy kurs jest uwagi wart, dlatego myślę, że warto poświęcić ten jeden, bądź też dwa dni by go w pełni ukończyć. Po skończonym szkoleniu oczywiście otrzymujemy certyfikat od Google. Aby przystąpienia do kursu wymagane jest jedynie konto w Google.
Pozdrawiam
Boltex |
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
olga.lab [Usunięty]
|
Wysłany: 24-11-2016, 10:32
|
|
|
a jaka jest dokładna tematyka tych szkolen? |
|
|
|
|
wertum
|
Wysłany: 29-07-2019, 20:41
|
|
|
Generalnie, to są dosyć ogólne zagadnienia związane z szeroko rozumianym marketingiem internetowym. Ja co do zasady polecam ogarnąć samodzielnie takie rzeczy jak GoogleAds czy Analitykę osobno - jest mnóstwo materiałów w internecie na ten temat. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!