|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Poszukuję takiej modyfikacji jak w linku |
Autor |
Wiadomość |
DanielS-PN
|
Wysłany: 17-07-2015, 18:02 Poszukuję takiej modyfikacji jak w linku
|
|
|
Witam!
Poszukuję modyfikacji takiej, jak widać w tym linku http://www.anarchy-online.pl - chcę stworzyć swoje forum o zupełnie odmiennej tematyce, i nie potrafię budować stron, natomiast rozwiązanie użyte na powyższej stronie w pełni mnie zadowoli, bo spełnia funkcję portalu i forum jednocześnie.
Nie dałem rady znaleźć tego w google ani na tym forum (choć tutaj jest trylion tematów...)
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Pozdrawiam,
Daniel |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
redskul
|
Wysłany: 17-07-2015, 18:20
|
|
|
Witaj, jest to normalny portal ustawiony jako strona startowa a wszystkie newsy pisane sa automatycznie przekierowane do forum. Nie ma tutaj zadnych modyfikacji czy innych rzeczy lecz normalna podstawowa instalacja i konfiguracja strony pod siebie... Po krotce:
- instalujesz przemo
- konfigurujesz wszystkie ustawienia w tym ustawienia portalu... O tym znajdziesz w faq forum jak przekierowac adres na portal
Filozofi w tym nie ma lecz musisz odpowiednio sobie wszystko poustawiac tak jak tobie to pasuje |
|
|
|
|
DanielS-PN
|
Wysłany: 17-07-2015, 18:34
|
|
|
dziękuję za szybką i wyczerpującą odpowiedź. Przeczytam faq i postaram się wdrożyć w życie moje własne forum w takim stylu (co, znając mój brak umiejętności - zajmie parę lat : ) ) |
|
|
|
|
redskul
|
Wysłany: 17-07-2015, 20:30
|
|
|
Jezeli jest potrzebna pomoc to chetnie ci pomoge zainstalowac i ogarnac cos podobnego |
|
|
|
|
DanielS-PN
|
Wysłany: 19-09-2015, 21:47
|
|
|
Update: sprawa aktualna, z tym że forum stoi, trzeba to zmodyfikować lekko i powiesić na stronie głównej (trzeba mnie poprowadzić za rączkę). Praca płatna (przelewem, nie płakać że dochód). Bardzo pilne.
[ Dodano: 20-09-2015, 23:42 ]
Sprawa zakończona powodzeniem dzięki użytkownikowi tego forum. Nieaktualne. Dziękuję za pomoc! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!