|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Podbicie postu po edycji |
Autor |
Wiadomość |
Piwulek
|
Wysłany: 12-05-2014, 10:09 Podbicie postu po edycji
|
|
|
Szukajka nie dała rezultatów pozytywnych, a może nie umiem szukać...
Chciałbym "zabronić" pisania posta pod własnym postem. I to mogę oczywiście zrobić w PA.
Jeżeli jednak to uczynię, to użytkownik nie może napisać kolejnego posta po czasie edycji. Musi prosić o podbicie.
Czy jest możliwość, aby post sam się podbijał po edycji, jako "nowy", czy "uzupełniony" na liście tematów nieprzeczytanych ?? Żeby edycja powodowała jakoby "pokazanie nowego posta"...
[ Dodano: 12-05-2014, 16:08 ]
Zauważyłem, że tu na forum, jak ktoś dopisuje coś w poście - temat się podbija...
Jak to ustawić ??
Chodzi mi o sytuację, kiedy mój posyt jest ostatni, "następnego dnia" piszę w tym samym temacie kolejny post, automat go dopisuje do poprzedniego z datą dokonania i pojawia się powiadomienie o "nowym" poście...
[ Dodano: 12-05-2014, 16:09 ]
dokładnie tak, jak w tym temacie, na tym forum |
_________________ Pozdrawiam
Piwek |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
vianne

|
Wysłany: 13-05-2014, 10:12
|
|
|
w najnowszej wersji skryptu jest to domyślnie, więc najlepiej zaktualizuj skrypt do wersji 1.12.8 |
_________________ Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia! |
|
|
|
 |
Piwulek
|
Wysłany: 13-05-2014, 11:34
|
|
|
vianne napisał/a: | w najnowszej wersji skryptu jest to domyślnie, więc najlepiej zaktualizuj skrypt do wersji 1.12.8 |
BARDZO nie chciałbym zmieniać wersji z .112.7 na najnowszą, bo jak sobie pomyślę o ilości modyfikacji, to mnie przerażenie ogarnia...
Błagam, czy ktoś może mi pomóc, zachowując wersję 1.12.7 ??
Nie wiem, jak mogę sie odwdzięczyć, ale na 1000% coś wymyślimy... Jedyne co, to się nie oddam
[ Dodano: 13-05-2014, 14:24 ]
A może ktoś wie, które i gdzie "linijki" odpowiadają za tą funkcję ??
Będę wdzięczny za każdą sugestię - może być to ciekawy mod do starszej wersji... |
_________________ Pozdrawiam
Piwek |
|
|
|
 |
vianne

|
Wysłany: 13-05-2014, 16:23
|
|
|
hmmm aż tak to się nie znam ale jeżeli nie chcesz tracić modyfikacji, to zawsze można aktualizować ręcznie troszkę czasu zajmuje, ale da się |
_________________ Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!