|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Początkujący, mały problem. |
Autor |
Wiadomość |
[czaja][]
|
Wysłany: 20-04-2014, 22:09 Początkujący, mały problem.
|
|
|
Witam, jestem początkujący, całkowicie zielony i proszę o proste wyjaśnienie.
Przechodząc do rzeczy zainstalowałem aktualny silnik v 1.12.8, następnie wgrałem styl GameShot_v2, wydawało mi się że wszystko jest ok, niestety wystąpiły 2 błędy:
1. Okazało się że styl widzę tylko ja na swoim kompie, inne osoby widzą go "rozsypanym" tj. Ja widzę prawidłowe czarne tło, inni widzą go inaczej-jakby się rozsypał.
Próbowałem wejść z tele. I wtedy też zobaczyłem że styl się rozsypał.
W czym tkwi problem? Jak mam go usunąć?
2. Niby znalazłem temat jak zaktualizować sb lecz na tym etapie nie potrafię tego zrobić-proszę o prostą instrukcje.
Proszę też o linki do aktualnych styli ponieważ większość przeze mnie znalezionych była pod starsze wersję.
Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Bloody_
|
Wysłany: 21-04-2014, 08:20
|
|
|
No styl też musi być zaktualizowany. |
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 21-04-2014, 19:00
|
|
|
Tytuł tematu jest niezgodny z zasadami. Popraw tytuł, aby uniknąć zamknięcia wątku. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!