|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Jaki plik odpowiada za ikony edytuj, usuń, ip itd |
Autor |
Wiadomość |
StoCent
![](images/avatars/11363460235325d00b106f1.png)
|
Wysłany: 16-03-2014, 17:02 [Problem] Jaki plik odpowiada za ikony edytuj, usuń, ip itd
|
|
|
Witam, otóż mam dwa problemy i napiszę wszystko w jednym temacie, żeby nie robić spamu.
1. Problem
Otóż jak zrobić aby ikonki "Edytuj", "Usuń", "IP" były niżej. Ponieważ gdy temat jest długiej treści to jest wszystko okej ikony są na dole ale gdy temat jest krótkiej treści ikony są tak jakby w połowie tematu, niżej daje ss.
Live Demo: cs-krupnik.xaa.pl
Liczę na pomoc od kilku dni męczę się z tym i zero rezultatu nikt nie pomógł. |
Ostatnio zmieniony przez StoCent 16-03-2014, 17:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec
![junior](templates/subSilver/images/ranks/rank_JA.gif)
|
Wysłany: 16-03-2014, 17:40
|
|
|
Tytuł tematu jest niezgodny z zasadami. Popraw tytuł, aby uniknąć zamknięcia wątku. |
|
|
|
Oneitatsu
![](images/avatars/12558262794c2b1c4b21369.png)
|
Wysłany: 16-03-2014, 18:19
|
|
|
http://cs-krupnik.xaa.pl/...wtopic_body.tpl - "forbidden", znów regulamin forum się kłania.
Twój problem polega na błędnym pozycjonowaniu odsyłaczy w tabeli tematu. Nie wskażę gdzie dokładnie, gdyż źródło jest "forbidden". |
|
|
|
StoCent
|
Wysłany: 17-03-2014, 13:36
|
|
|
Zarzucam plik w załączniku jakbyś mógł naprawić byłbym wdzięczny, po prostu chciałbym aby ikony "Edytuj" "usuń" "ip" itd.. były w równej lini z profil, pw e-mail a te ikonki windows i chrome żeby było pod profilem użytkownika tzn. pod Statusem "Online"
viewtopic_body.rar
|
Pobierz Plik ściągnięto 108 raz(y) 2,92 KB |
|
|
|
|
Oneitatsu
![](images/avatars/12558262794c2b1c4b21369.png)
|
Wysłany: 17-03-2014, 16:47
|
|
|
- zrobisz to sam, inaczej nie wyciągniesz wniosków.
Cytat: |
1. Przenoszenie ikon systemu&przeglądarki pod status użytkownika:
#### ZNAJDŹ I WYTNIJ ####
{postrow.VIEW_USER_AGENT}
#### ZNAJDŹ ####
{postrow.POSTER_ONLINE}
#### ZAMIEŃ NA ####
{postrow.POSTER_ONLINE}<br />{postrow.VIEW_USER_AGENT}
2. Przenoszenie funkcji pomocniczych postu, do "linii" funkcji dodatkowych:
#### ZNAJDŹ I WYTNIJ ####
{postrow.IGNORE}{postrow.QUOTE_IMG} {postrow.EDIT_IMG} {postrow.DELETE_IMG} {postrow.IP_IMG} {postrow.REPORT_IMG}
#### ZNAJDŹ ####
{postrow.POST_REPLY_IMG}
#### ZAMIEŃ NA #####
{postrow.POST_REPLY_IMG} {postrow.IGNORE}{postrow.QUOTE_IMG} {postrow.EDIT_IMG} {postrow.DELETE_IMG} {postrow.IP_IMG} {postrow.REPORT_IMG}
|
Przede wszystkim cierpisz na brak ładu w plikach. W przedstawionym viewtopic_body.tpl nie ma porządku i łatwo się w nim pogubić. Nawigacja poprzez unikalne dla pliku zmienne, wydaje się najprostsza w tym momencie. Poświęć trochę czasu i doprowadź swoje pliki do stanu przejrzystości. |
|
|
|
StoCent
|
Wysłany: 17-03-2014, 17:51
|
|
|
Oneitatsu, szablon nie jest wykonany przeze mnie ściągnięty z forum xxx być może dlatego plik jest tak porozrzucany. Dzięki wielkie za pomoc uratowałeś mi życie tyle dni z tym się męczyłem i nikt nie mógł mi pomóc !!! temat do zamknięcia. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!