|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Brak listy grup w stopce forum |
Autor |
Wiadomość |
telepatryk
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
wojtalakk2
|
Wysłany: 17-02-2014, 14:52
|
|
|
Kod: | <!-- BEGIN staff_explain -->
<a href="{disable_viewonline.staff_explain.U_GROUP_URL}" class="gensmall" style="color: #{disable_viewonline.staff_explain.GROUP_COLOR}{disable_viewonline.staff_explain.GROUP_STYLE}">{disable_viewonline.staff_explain.GROUP_PREFIX}{disable_viewonline.staff_explain.GROUP_NAME}</a>
<!-- BEGIN se_separator -->
•
<!-- END se_separator -->
<!-- END staff_explain -->
|
Dodaj te fraze w index_body stylu na dole ( tam gdzie chcesz zeby była legenda) |
|
|
|
|
Bloody_
|
Wysłany: 17-02-2014, 15:22
|
|
|
Przepraszam że się wtrącę ale miałem to samo na ugu. Wiadomo free hosting, czasami nie działały synchronizacje itp. a m.in legenda w statystykach - działo się tak tylko na wersji 1.12.8 a w starszych już wszystko działało jak należy. Na płatnym już nie mam takich problemów więc sądzę że to wina ugu i nie jest ono stabilne razem z wersją .18
@down: też tak myślałem ale nawet w przypadku domyślnego stylu i na czystym, zainstalowanym forum się to działo. |
Ostatnio zmieniony przez Bloody_ 17-02-2014, 15:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
wojtalakk2
|
Wysłany: 17-02-2014, 15:24
|
|
|
nie , tutaj ewidentnie brakuje kodu , którey podalem u góry |
|
|
|
|
telepatryk
|
Wysłany: 18-02-2014, 16:22
|
|
|
A na brak polskich znaków też brakuje kodu ? ;C |
|
|
|
|
wojtalakk2
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!