|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Nowa domena |
Autor |
Wiadomość |
FunnyPeKI
|
Wysłany: 08-05-2013, 12:09 Nowa domena
|
|
|
Witajcie. Po zakupieniu domeny zmieniłem jej dns'y na te z proserwer a następnie w cpanelu podpiąłem domenę. Na forum w PA zmieniłem nazwę domeny. Domenę mam już ok 2 tygodnie wszystko działa oprócz modyfikacji top5 by lui. Na starym adresie forum oraz na nowym nic się nie wyświetla. Pliki są oczywiście prawidłowo przerobione oraz wgrane. Liczę na waszą pomoc. |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
NineX
![phpgroup](templates/subSilver/images/ranks/rank_groupp.png)
![](images/avatars/19398873995237950c0e568.png)
|
Wysłany: 08-05-2013, 15:13
|
|
|
Co ma nowa domena do top5?...
FunnyPeKI napisał/a: | Pliki są oczywiście prawidłowo przerobione oraz wgrane. |
Raczej nie. Modyfikacja zadziała, jeżeli zainstalujesz poprawnie-sprawdź jeszcze raz. |
|
|
|
FunnyPeKI
|
Wysłany: 09-05-2013, 20:07
|
|
|
NineX, przerabiałem pliki i wgrywałem wielokrotnie. Dzisiaj w cpanelu odpiąłem domenę i podpiąłem jeszcze raz. Teraz nie wyświetla mi top5 by lui oraz powiadomień o cookies. Modyfikacje na pewno działały! Nawet po odczekaniu 4 dni nie było żadnych zmian z wyświetlanymi modyfikacjami. |
|
|
|
Tommekk80
![junior](templates/subSilver/images/ranks/rank_JA.gif)
![](images/avatars/16922063785467c2c28d552.png)
|
Wysłany: 10-05-2013, 06:54
|
|
|
FunnyPeKI, załącz pliki od modyfikacji (index.php i index_body.tpl ) |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!