|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Wgranie bazy danych |
Autor |
Wiadomość |
konradz23
|
Wysłany: 16-03-2013, 14:31 Wgranie bazy danych
|
|
|
Podczas wgrywania bazy danych z userami wyskakuje mi taki błąd
Kod: | Zapytanie SQL:
-- -- Baza danych: `redinvas_forum` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Struktura tabeli dla `phpbb_users` -- CREATE TABLE IF NOT EXISTS `phpbb_users` ( `user_id` mediumint(8) NOT NULL DEFAULT '0', `user_active` tinyint(1) DEFAULT '1', `username` varchar(25) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL DEFAULT '', `user_password` varchar(32) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL DEFAULT '', `user_session_time` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `user_session_page` smallint(5) NOT NULL DEFAULT '0', `user_lastvisit` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `user_regdate` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `user_level` tinyint(1) DEFAULT '0', `user_posts` mediumint(6) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `user_timezone` decimal(5,2) NOT NULL DEFAULT '0.00', `user_style` tinyint(2) DEFAULT '1', `user_lang` varchar(12) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL DEFAULT '', `user_new_privmsg` smallint(5) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `user_unread_pr[...]
MySQL zwrócił komunikat:
#1046 - No database selected |
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
czesio56560

|
Wysłany: 16-03-2013, 16:06
|
|
|
Nie wybrałeś bazy danych. |
_________________ Nie wiem.
Nie znam się.
Zarobiony jestem.
Przyjdź Pan jutro. |
|
|
|
 |
konradz23
|
Wysłany: 26-03-2013, 17:00
|
|
|
Wybrałem. Ale to już rozwiązałem trzeba było dodać jakąś kolumnę. Teraz jak chcę wgrać to wyskakuje taki błąd
Zapytanie SQL:
-- -- Zrzut danych tabeli `phpbb_users` -- INSERT INTO `phpbb_users` (`user_id`, `user_active`, `username`, `user_password`, `user_session_time`, `user_session_page`, `user_lastvisit`, `user_regdate`, `user_level`, `user_posts`, `user_timezone`, `user_style`, `user_lang`, `user_new_privmsg`, `user_unread_privmsg`, `user_last_privmsg`, `user_emailtime`, `user_viewemail`, `user_viewaim`, `user_attachsig`, `user_allowhtml`, `user_allowbbcode`, `user_allowsmile`, `user_allowavatar`, `user_allowsig`, `user_allow_pm`, `user_allow_viewonline`, `user_notify`, `user_notify_pm`, `user_popup_pm`, `user_rank`, `user_avatar`, `user_avatar_type`, `user_email`, `user_icq`, `user_website`, `user_from`, `user_field_1`, `user_allow_field_1`, `user_sig`, `user_sig_bbcode_uid`, `user_sig_image`, `user_aim`, `user_yim`, `user_msnm`, `user_occ`, `user_interests`, `user_actkey`, `user_newpasswd`, `user_birthday`, `user_next_birthday_greeting`, `user_custom_rank`, `user_photo`, `user_photo_type`, `us[...]
MySQL zwrócił komunikat:
#1062 - Duplicate entry '-1' for key 'PRIMARY' |
|
|
|
 |
Woytec

|
Wysłany: 26-03-2013, 21:20
|
|
|
Ponieważ jak wgrywasz plik to przetwarza go od nowa a poprzednim razem dodało już jakieś dane. Zrób kopię tabeli phpbb_users, wyczyść i spróbuj jeszcze raz, ewentualnie jak potrafisz to usuń pierwszy dodawany do tej tabeli wpis(anonymous, -1). |
|
|
|
 |
konradz23
|
Wysłany: 27-03-2013, 17:06
|
|
|
Usunąłem i jak wgrywam nową to wyskakuje takie coś
Kod: | Zapytanie SQL:
-- -- Zrzut danych tabeli `phpbb_users` -- INSERT INTO `phpbb_users` (`user_id`, `user_active`, `username`, `user_password`, `user_session_time`, `user_session_page`, `user_lastvisit`, `user_regdate`, `user_level`, `user_posts`, `user_timezone`, `user_style`, `user_lang`, `user_new_privmsg`, `user_unread_privmsg`, `user_last_privmsg`, `user_emailtime`, `user_viewemail`, `user_viewaim`, `user_attachsig`, `user_allowhtml`, `user_allowbbcode`, `user_allowsmile`, `user_allowavatar`, `user_allowsig`, `user_allow_pm`, `user_allow_viewonline`, `user_notify`, `user_notify_pm`, `user_popup_pm`, `user_rank`, `user_avatar`, `user_avatar_type`, `user_email`, `user_icq`, `user_website`, `user_from`, `user_field_1`, `user_allow_field_1`, `user_sig`, `user_sig_bbcode_uid`, `user_sig_image`, `user_aim`, `user_yim`, `user_msnm`, `user_occ`, `user_interests`, `user_actkey`, `user_newpasswd`, `user_birthday`, `user_next_birthday_greeting`, `user_custom_rank`, `user_photo`, `user_photo_type`, `us[...]
MySQL zwrócił komunikat:
#1062 - Duplicate entry '-1' for key 'PRIMARY' |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!