|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
phpMyAdmin nie importuje ca?ej bazy |
Autor |
Wiadomość |
imzdx
|
Wysłany: 14-01-2013, 14:28 phpMyAdmin nie importuje całej bazy
|
|
|
Powitał, ostatnio zakupiłem hosting na unixstorm.org forum już od pewnego czasu miałem off, ale bazę mam na kompie. Wcześniej wrzucałem bazę na proserwer poprzez phpMyAdmin i wszystki baglało. Teraz po zakupie hosta na unixstorm zacząłem wgrywać, ale otrzymałem takiego errora:
Kod: | #1062 - Powtórzone wyst?pienie 'wyst?pi?' dla klucza 'PRIMARY' |
I po wejściu na stronkę:
Kod: | DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'imzdx_DrfRlFg.phpbb_users' doesn't exist
SELECT * FROM phpbb_users WHERE user_id = -1
Line : 411
File : sessions.php |
Z tego co tu widzę, niby nie ma tabeli phpbb_users, jednak gdy wejdę do bazy na kompie ona tam ewidentnie jest, a jak wchodzę do bazy w myphpadmin to faktycznie owej tabeli nie ma. Bazę wgrywałem już kilkakrotnie... help |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
czesio56560

|
Wysłany: 14-01-2013, 15:42
|
|
|
Może baza danych za dużo zajmuje ?? Ile ma mb ? |
_________________ Nie wiem.
Nie znam się.
Zarobiony jestem.
Przyjdź Pan jutro. |
|
|
|
 |
imzdx
|
Wysłany: 14-01-2013, 15:50
|
|
|
Ledwo 485 kb |
|
|
|
 |
Woytec

|
Wysłany: 14-01-2013, 21:30
|
|
|
Pomiń tabele phpbb_search_* |
|
|
|
 |
imzdx
|
Wysłany: 15-01-2013, 08:37
|
|
|
Wykonałem i przeszło bez problemu. Jednakże z tego co rozumiem to szukajka na stare posty nie będzie zwracać uwagi?
Edit:
przeszło ale być błędy gdy chcę wejść do jakiegoś tematu.
Kod: | Could not obtain keywords information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'imzdx_DrfRlFg.phpbb_search_wordmatch' doesn't exist
SELECT w.word_text FROM phpbb_topics t, phpbb_search_wordmatch m, phpbb_search_wordlist w WHERE t.topic_first_post_id = m.post_id AND m.word_id = w.word_id AND w.word_common = 0 AND t.topic_id = 107
Line : 1134
File : viewtopic.php |
No to kolejny edit:
Wgrałem na forum czystego przemcia, wyciągłem z niego tabele:
- phpbb_search_wordmatch
- phpbb_search_wordlist
- phpbb_search_results
Wsadziłem do mojej bazy i tera jest tak iż do wszystkich temacików da się wejść, jednak wszędzie zamiast PL znaczków pojawiły się znaczki zapytania, import i eksport robiłem w utf-8 i ze zgodnością MYSQL 40
Ogólnie z tymi PL znaczkami mógłbym poradzić sobie ręcznie, ale fajnie by było gdyby dało się to zrobić "automatycznie".
Edit kolejny:
Z tymi Pl znaczkami to moja głupota, te cząstki tabel które dodawałem do starej tabeli były w ANSI i stąd te znaczki, po zmianie na utf-8 wszystko bangla, podziękował za pomoc, chciałbym tylko jeszcze wiedzieć jak to z tą szukajką. |
|
|
|
 |
Woytec

|
Wysłany: 15-01-2013, 10:26
|
|
|
Użyj opcji "Odbuduj search" |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!