Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:41 |
Jesli masz serwis na nazwa.pl to przeczytaj |
Autor |
Wiadomość |
Przemo
|
Wysłany: 12-07-2005, 16:53 Jesli masz serwis na nazwa.pl to przeczytaj
|
|
|
Znowu pojawiaja sie problemy z error 500, w dodatku teraz w zwyklym oryginalnym phpBB. Mam prosbe zeby kazdy kto ma tam konto i jakikolwiek wiekszy skrypt napisal czy zaobserwowal taką sutuację. Z góry dziekuje. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Sylwia
|
Wysłany: 12-07-2005, 17:17
|
|
|
Mam minimum raz dziennie... na co najmniej 5 minut... Oszaleć już z tym można
Pisałam już tutaj kiedys o tym i o tym że admini serwera stwierdzili że to wina skryptu phpbb by Przemo...
Tutaj link do poprzedniej dyskusji: http://www.przemo.org/php...pic.php?t=12456 |
|
|
|
|
vegetagt
|
Wysłany: 12-07-2005, 18:36
|
|
|
jestem pewien że prawie każdy admin powie że wina skryptu jeżeli nie działa - bo tak najłatwiej. Jak coś to możecie sie kłocić że na moim zabytkowym serwerze z prockiem który jest wart około 10-20zł skrypt działa bezproblemowo |
_________________ JA NAPRAWDE NIE UDZIELAM POMOCY NA GG/PW I NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA!
Ja pomogłem, Pan pomógł. Kto pomógł? Ci państwo |
|
|
|
|
patrick
|
Wysłany: 13-07-2005, 00:12
|
|
|
Nie jest to ostanio polecany hosting w polsce a wrecz odwrotnie.
Jestem pewien ze jest tam masa modulow do apache ograniczajacych procesy i zuzycie maszyny (chyba postawili na optymalizacje servera wspoldzielonego ). I wywala blad 500 jak ktos ma ciezszy skrypt. Zmniejszyli taimingi w php prawdopodobnie (mogla bys Sylwia, wrzucic plik phpinfo() na server i dac link, jestem ciekaw poprostu.).
Troche dziwne ze takie problemy ma firma ktora ostanio byla jedna z lepszych
Jestem pewien ze niedlugo sie to zmieni bo na rynku polskim robi sie ostra konurencja wiec beda musieli sie podporzadkowac. Ostanio tez mieli te zagrywki zwiekszajac transfery etc. ale to na krotka mete. |
|
|
|
|
Sylwia
|
Wysłany: 13-07-2005, 08:02
|
|
|
patrick napisał/a: | mogla bys Sylwia, wrzucic plik phpinfo() |
Nie ma sprawy... Tylko podaj mi treść tego pliku to wrzuce... |
|
|
|
|
They
|
Wysłany: 13-07-2005, 08:12
|
|
|
Sylwia napisał/a: | Nie ma sprawy... Tylko podaj mi treść tego pliku to wrzuce... |
oto plik phpinfo.php
|
|
|
|
|
Sylwia
|
|
|
|
|
patrick
|
Wysłany: 13-07-2005, 11:53
|
|
|
Nie no php nie ma jakis przesadnych zabepieczen etc.( choc mogli by je uaktualnic ).
Ale w sprawie bledow proponuje pisac twardo do adminow, po paru listach cos napewno zrobia |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 13-07-2005, 15:42
|
|
|
O to chodzi że nic nie robią piszemy już od miesiąca lub dwóch, dzisiaj znowu dostałem wymijającą odpowiedź czyli to ze wina lezy po stronie skryptow. Cóż, nazwa.pl trafia na nasza czarną liste i niech się bujają nie mam zamiaru sie z nimi uzerac, wszystkim którzy tam mają konta polecam nie przedłużać i wykupic np na webd.pl duzo lepiej działa i o wiele taniej. A ci ktorzy maja w tym momencie problemy nie pozostaje nic innego jak zmienic serwer
Nazwa.pl widocznie chce sie skupic tylko na niewymagajacych klientach.
[ Dodano: 13-07-2005, 16:49 ]
http://www.przemo.org/php...p=100319#100319 niestety to jest w tej sytuacji nieuniknione, nie ma wyjścia administratorzy obstają przy swoim. |
|
|
|
|
|