|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Poszukuję czegoś takiego |
Autor |
Wiadomość |
machaj684
|
Wysłany: 26-09-2012, 12:25 Poszukuję czegoś takiego
|
|
|
Witam poszukuję takiej modyfikacji.Nie wiem jak się to nazywa mam tylko screen proszę o pomoc.
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bajda
|
Wysłany: 26-09-2012, 21:22
|
|
|
Kod: | ######################################################################################################
## MOD Title: Zmiana wyglądu [ Dodano ... ] i [ Kometarz dodany ... ]
## MOD Author: Pizzadude
## MOD Description: Modyfikacja zmienia wygląd informacji o dodanym komentarzu oraz łączeniu posta.
## MOD Version: 1.0
##
## Installation Level: easy
## Installation Time: 1 minute
## Files To Edit: 1
## posting.php
##
######################################################################################################
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
posting.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
# [ Komentarz dodany... ]
#
$separator = " \n\n[size=9:" . $buid . "][ [i:" . $buid . "]" . sprintf($lang['Comment_added'], "[b:" . $buid . "]" . $userdata['username']) . "[/b:" . $buid . "]: " . $add_data . "[/i:" . $buid . "] ][/size:" . $buid . "]\n";
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
$separator = " \n\n[size=11:" . $buid . "][color=#fc2a4c:" . $buid . "]** [b:" . $buid . "]" . sprintf($lang['Comment_added'], "" . $userdata['username']) . ": " . $add_data . "[/b:" . $buid . "] **[/color:" . $buid . "][/size:" . $buid . "]\n";
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
# [ Dodano... ]
#
$separator = " \n\n[size=9:" . $buid . "][ [i:" . $buid . "][b:" . $buid . "]" . $lang['added'] . "[/b:" . $buid . "]: " . $add_data . "[/i:" . $buid . "] ][/size:" . $buid . "]\n";
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
$separator = " \n\n[size=9:" . $buid . "][color=#0084ff:" . $buid . "]** [b:" . $buid . "]" . $lang['added'] . ": " . $add_data . "[/b:" . $buid . "] **[/color:" . $buid . "][/size:" . $buid . "]\n";
#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]----------------------------------
#
# EoM
|
nowy wygląd dodanej wiadomości |
|
|
|
|
machaj684
|
Wysłany: 27-09-2012, 10:57
|
|
|
Ok przypominam że mam silnik phpbb by przemo czy będzie to działać ?? To moje forum www.cskurnik.pl
A możesz pokazać jak krok po kroku to zrobić ?? I jak już dodam to jak zrobić żeby po edycji czyjegoś postu wyszła ta modyfikacja |
|
|
|
|
bajda
|
Wysłany: 27-09-2012, 21:39
|
|
|
Umiesz czytać po angielsku? open= otwórz before=przed after=za add=dodaj find=znajdz
Musisz zedytować pliki w FTP
W głównym katalogu szukasz posting.php i tam szukasz i dodajesz to co jest w instrukcji...
A żeby dodać komuś komentarz to kilkasz w Który znajduje się między nickiem usera a datą dodania posty (górny lewy róg postu) i piszesz co masz pisać...
Cytat: | Ok przypominam że mam silnik phpbb by przemo czy będzie to działać ?? |
Nie zadawaj durnych pytań... skoro to forum o silniku phpbb by przemo i to tutaj podałem to znaczy że będzie działać a wręcz musi....
Co do pokazania jak to zrobić to masz wyżej opisane jak masz jakieś problemy to napisz do mnie na gg 42506351
[ Dodano: 27-09-2012, 22:41 ]
Mam nadzieję że pomogłem |
|
|
|
|
machaj684
|
Wysłany: 13-10-2012, 11:06
|
|
|
Nie dziala
[ Dodano: 13-10-2012, 12:57 ]
Ok działa prosił bym o instrukcję jak edytować napis czyli żeby nie pisało [ Komentarz dodany przez: machaj684l: 2012-10-13, 12:49 ] tylko tak jak na screenie i jeszcze jak zrobić taka tabelkę z tłem itd jak na ss |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!