|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Anti.php |
Autor |
Wiadomość |
Zielek
|
Wysłany: 04-09-2012, 08:24 [OffTopic] Anti.php
|
|
|
Witam , czy jest skrypt php anti.php zabezpieczający ? bo ostatnio dostałem od kogoś ten skrypt i mówi mi kolś że on jest skryptem chroniacym ataki DDsÓw |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
maminowiec
|
Wysłany: 04-09-2012, 08:37
|
|
|
Zielek napisał/a: | Witam , czy jest skrypt php anti.php zabezpieczający ? |
Nie ma. |
_________________ Ebooki do pobrania |
|
|
|
|
Zielek
|
Wysłany: 04-09-2012, 12:23
|
|
|
Aha , bo ostatni na pisał do mnie nieznajomy i podał mi moją nazwe bazy MySQL oraz nazwe użytkownika i powiedział że łatwo to jest żeby coś usunąć czy włamać się i dał mi ten plik anti.php a wcześniej mówił że nawet tu na forum jest coś takiego oto plik w załączniku mógł by mi ktoś powiedzieć czy on zabezpiecza coś wgl ?
anti.rar
|
Pobierz Plik ściągnięto 235 raz(y) 27,55 KB |
|
|
|
|
|
kooza
|
Wysłany: 04-09-2012, 12:36
|
|
|
ten plik nic nie zabezpiecza, to jest shell, ten plik pomaga hakerom włamać się na serwer, i mogą Ci zrobić niezły bałagan na forum |
|
|
|
|
.::Trac3r::.
|
Wysłany: 04-09-2012, 14:54
|
|
|
heh, ale bajer ; ) przebić się przez wersję 1.12.6/7 nie mogą to podsyłają ludziom shella na gg jako plik zabezpieczający.. co to już ludzie nie wymyślą |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!