|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Zawirusowana drukarka |
Autor |
Wiadomość |
tajfun174
|
Wysłany: 01-06-2012, 16:43 [Problem] Zawirusowana drukarka
|
|
|
Witam,
Ostatnio oddałem drukarkę do naprawy - HP Officejet Pro L7680. Panowie stwierdzili, że drukarka ma wirusy, ale nie potrafili tego najwidoczniej naprawić. Objawy to ucinanie drukowania jak się jej podoba. "Wariowanie" kartek, drukowanie niepoprawnie w kolorze (jakby miała mało tuszu mimo, że wymieniałem już kilka razy na próbę). Czy da się jakoś zrobić re-install softa i sprawdzić, czy zadziała? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Misiek [PL]
|
Wysłany: 01-06-2012, 18:52
|
|
|
tajfun174 napisał/a: | że drukarka ma wirusy | Przepraszam, co? Czytam i nie wierze..
Po pierwsze, czy korzystasz z oryginalnych materiałów eksploatacyjnych firmy HP? Sprawdź stan kabla.
Po drugie, radzę zmienić serwis na inny, choć ja obstawiam uwaloną elektronike w tej drukarce.
Pozdrawiam! |
_________________ instalacja modyfikacji # aktualizacja for # przenoszenie for # naprawa kodowania (krzaczków)
tylko dwie rzeczy są nieskończone - pętla while (TRUE) i ludzka głupota, ale tą pierwszą można przerwać za pomocą break; |
|
|
|
|
Matteo
|
Wysłany: 02-06-2012, 11:05
|
|
|
Misiek [PL] napisał/a: | Przepraszam, co? Czytam i nie wierze.. | Dlaczego nie wierzysz?
Drukarka, lodówka i inne urządzenia, posiadające firmware, mogą być zaatakowane przez różnego rodzaju wirusy. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!