Ostatnio oddałem drukarkę do naprawy - HP Officejet Pro L7680. Panowie stwierdzili, że drukarka ma wirusy, ale nie potrafili tego najwidoczniej naprawić. Objawy to ucinanie drukowania jak się jej podoba. "Wariowanie" kartek, drukowanie niepoprawnie w kolorze (jakby miała mało tuszu mimo, że wymieniałem już kilka razy na próbę). Czy da się jakoś zrobić re-install softa i sprawdzić, czy zadziała?
Po pierwsze, czy korzystasz z oryginalnych materiałów eksploatacyjnych firmy HP? Sprawdź stan kabla.
Po drugie, radzę zmienić serwis na inny, choć ja obstawiam uwaloną elektronike w tej drukarce.
Pozdrawiam!
_________________ instalacja modyfikacji # aktualizacja for # przenoszenie for # naprawa kodowania (krzaczków)
tylko dwie rzeczy są nieskończone - pętla while (TRUE) i ludzka głupota, ale tą pierwszą można przerwać za pomocą break;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum