|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Matteo 05-06-2012, 22:54 |
Błąd po przeniesieniu serwera |
Autor |
Wiadomość |
mechmar3
|
Wysłany: 12-05-2012, 19:01 Błąd po przeniesieniu serwera
|
|
|
Witam od czasu do czasu wyskakuje mi błąd po zmienie serwera bardzo rzadko ale wolał bym żeby go nie było wystarczy odświeżyć ale proszę o pomoc.
Kod: | Warning: include(./cache/board_config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in/home/corrweta/public_html/common.php on line 243
Warning: include(./cache/board_config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in/home/corrweta/public_html/common.php on line 243
Warning: include() [function.include]: Failed opening './cache/board_config.php' for inclusion (include_path='.') in/home/corrweta/public_html/common.php on line 243
Warning: require_once(./language/lang_/lang_sf.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in/home/corrweta/public_html/includes/spider_friendly.php on line 34 |
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
xlesiu
|
|
|
|
|
mechmar3
|
Wysłany: 12-05-2012, 19:05
|
|
|
Mam podmienić to co tam pisze ?? |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 12-05-2012, 19:08
|
|
|
mechmar3, tak zamień kody |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
mechmar3
|
Wysłany: 12-05-2012, 19:22
|
|
|
Dam znać czy działa bo jak pisałem to wyskakuje rzadko
[ Dodano: 13-05-2012, 11:52 ]
Zastał tylko jeden błąd :
Kod: | Warning: require_once(./language/lang_/lang_sf.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/corrweta/public_html/includes/spider_friendly.php on line 34 |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!