|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Wypełniamy PITy - moja prośba do Was o pomoc - 1% |
Autor |
Wiadomość |
Przemo
|
Wysłany: 10-01-2012, 03:44 [OffTopic] Wypełniamy PITy - moja prośba do Was o pomoc - 1%
|
|
|
Zbliża się okres wypełniania PIT'ów. Ustawowo 1% podatku idzie na Organizacje pożytku publicznego... Ile idzie tyle idzie a ile jest wykorzystane i jak skutecznie to już inna sprawa.
Dlatego aby wszystko było wykorzystane oraz jeżeli chcielibyście przy okazji pomóc malutkiej córce mojego kolegi to bardzo Was proszę o wpisanie w PIT'cie:
Kod: | KRS: 0000037904, koniecznie wpisując cel szczegółowy: 15337 Borkowska Berenika Maria |
Wzór gdzie to wpisać
Pieniądze pójdą na konto fundacji do córki kolegi: Bereniki Borkowskiej, szczegóły jej choroby tutaj: http://www.fundacja.dzieciom.pl/15337
Ma niecałe 1.5 roku, jest po rozszczepieniu kręgosłupa z komplikacjami, wymagane jest wieloletnie kosztowne leczenie, wtedy szansa na prawie całkowite wyleczenie jest bardzo duża.
Będę bardzo wdzięczny, każdy PIT się liczy bo każdy PIT to jakaś konkretna kwota, którą zadeklarujecie, ale nie może ona przekraczać 1% podatku !
Bezpłatny program do wypełniania PITów |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Webspy
|
Wysłany: 11-01-2012, 23:25
|
|
|
Oczywiście, że pomogę tej dziewczynce. Zdrowie jest najważniejsze.
Dziękuje za informacje Przemo. |
_________________ safasfas |
|
|
|
|
Pawlok
Czarna lista
|
Wysłany: 18-01-2012, 10:55
|
|
|
Ja też oczywiście przeznacze 1% |
|
|
|
|
ilovevampire
|
Wysłany: 30-01-2012, 16:52
|
|
|
A jak by ktoś chciał bezpośrednio wysłać jakąś sumę pieniędzy na konto? Jest taka możliwość? |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 30-01-2012, 17:44
|
|
|
ilovevampire, na stronie Fundacji, którą podał Przemek są dane dla wpłat na konto. Tytuł przelewu Cytat: | 15337 Borkowska Berenika Maria darowizna na pomoc i ochronę zdrowia |
|
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
TomZets
|
Wysłany: 31-03-2012, 20:06
|
|
|
Przekażę jak za tydzień się będę rozliczał. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
mystical
|
Wysłany: 03-05-2012, 10:58
|
|
|
Wszystkim, ktorzy zdecydowali przekazac swoj 1% Berenice, bardzo goraco dziekuje. Jak tylko bede mial jakies zestawienie z fundacji, przedstawie je na forum.
Jeszcze raz wielkie dzieki! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!