phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[OffTopic] Wypełniamy PITy - moja prośba do Was o pomoc - 1%
Autor Wiadomość
Przemo

Wysłany: 10-01-2012, 03:44   [OffTopic] Wypełniamy PITy - moja prośba do Was o pomoc - 1%

Zbliża się okres wypełniania PIT'ów. Ustawowo 1% podatku idzie na Organizacje pożytku publicznego... Ile idzie tyle idzie a ile jest wykorzystane i jak skutecznie to już inna sprawa.
Dlatego aby wszystko było wykorzystane oraz jeżeli chcielibyście przy okazji pomóc malutkiej córce mojego kolegi to bardzo Was proszę o wpisanie w PIT'cie:
Kod:
KRS: 0000037904, koniecznie wpisując cel szczegółowy: 15337 Borkowska Berenika Maria

Wzór gdzie to wpisać

Pieniądze pójdą na konto fundacji do córki kolegi: Bereniki Borkowskiej, szczegóły jej choroby tutaj: http://www.fundacja.dzieciom.pl/15337
Ma niecałe 1.5 roku, jest po rozszczepieniu kręgosłupa z komplikacjami, wymagane jest wieloletnie kosztowne leczenie, wtedy szansa na prawie całkowite wyleczenie jest bardzo duża.

Będę bardzo wdzięczny, każdy PIT się liczy bo każdy PIT to jakaś konkretna kwota, którą zadeklarujecie, ale nie może ona przekraczać 1% podatku !

Bezpłatny program do wypełniania PITów

Gadatliwa Kasia 

Webspy

Wysłany: 11-01-2012, 23:25   

Oczywiście, że pomogę tej dziewczynce. Zdrowie jest najważniejsze.

Dziękuje za informacje Przemo.

Pawlok
Czarna lista

Wysłany: 18-01-2012, 10:55   

Ja też oczywiście przeznacze 1% :)

ilovevampire

Wysłany: 30-01-2012, 16:52   

A jak by ktoś chciał bezpośrednio wysłać jakąś sumę pieniędzy na konto? Jest taka możliwość?

xlesiu

Wysłany: 30-01-2012, 17:44   

ilovevampire, na stronie Fundacji, którą podał Przemek są dane dla wpłat na konto. Tytuł przelewu
Cytat:
15337 Borkowska Berenika Maria darowizna na pomoc i ochronę zdrowia

TomZets

Wysłany: 31-03-2012, 20:06   

Przekażę jak za tydzień się będę rozliczał.

Gadatliwa Kasia 

mystical

Wysłany: 03-05-2012, 10:58   

Wszystkim, ktorzy zdecydowali przekazac swoj 1% Berenice, bardzo goraco dziekuje. Jak tylko bede mial jakies zestawienie z fundacji, przedstawie je na forum.

Jeszcze raz wielkie dzieki!

Odpowiedz do tematu