|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Strona internetowa |
Autor |
Wiadomość |
Manius1988
|
Wysłany: 02-01-2012, 19:50 [Problem] Strona internetowa
|
|
|
Witam!! Mam do Was pytanie, prowadzę aptekę, i chciał bym dla niej zrobić stronę internetowa, i pytanie do Was na jakim silniku zrobić taka stronę i co na niej umieścić?? P.S to nie żadna sprzedaż internetowa będzie tylko taj jak by reklama |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
maminowiec
|
Wysłany: 02-01-2012, 19:52
|
|
|
Zwykła strona w html-u. Najlepiej napisz samemu, kurshtml.edu.pl |
_________________ Ebooki do pobrania |
|
|
|
|
gaget3
|
Wysłany: 02-01-2012, 19:58
|
|
|
Na strone internetowa powinno sie znac podstawowy html. Dobry kurs jest na stronie jaki podal maminowiec. Mozesz poczytac sobie tez ksiazki o tym. Pewno tego w necie. |
_________________ Inspektor Gaget xD
Poza forum pomagam odpłatnie. Jeśli nie wiesz co napisać nie pisz. Nie marnuj mojego cennego czasu. |
|
|
|
|
Manius1988
|
|
|
|
|
gaget3
|
Wysłany: 02-01-2012, 21:00
|
|
|
To zalezy od tego jak znasz kodowanie html i css. Jak dopiero sie uczysz to moze byc ci trudno. A jesli znasz sie w stopniu zaawansowanym to taka stronka to bedzie latwizna. |
_________________ Inspektor Gaget xD
Poza forum pomagam odpłatnie. Jeśli nie wiesz co napisać nie pisz. Nie marnuj mojego cennego czasu. |
|
|
|
|
kevin_
|
Wysłany: 03-01-2012, 19:53
|
|
|
Manius1988, Wordpress. System posiada bogatą bazę skórek, modyfikacji - łatwa w nawigacji, przyjazny interfejs. Wygugluj sobie informacje na temat tego silnika ,poczytaj bo warto. |
_________________ Prezes |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!