|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Co byście usuneli z phpBB by Przemo? |
Autor |
Wiadomość |
szymon1051
|
Wysłany: 12-07-2011, 20:32 [OffTopic] Co byście usuneli z phpBB by Przemo?
|
|
|
Proste pytanie co byście usunęli z phpBB by Przemo Ja bym usunął album i dodał jako moda i tak samo z download. Dalej usunął bym JumpBox-y Ogień i Cień, przyciski stylów FrEaK i l33t (nie wiem co to robi). A wy |
Ostatnio zmieniony przez Woytec 12-07-2011, 20:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec
![junior](templates/subSilver/images/ranks/rank_JA.gif)
|
Wysłany: 12-07-2011, 20:35
|
|
|
szymon1051 napisał/a: | Ja bym usunął album i dodał jako moda i tak samo z download |
Też tak uważam
szymon1051 napisał/a: | nie wiem co to robi |
Naprzemienne duże i cyferki zamiast liter |
|
|
|
dinotmrc
|
|
|
|
gaget3
![](images/avatars/15780078734da86d1259ddc.png)
|
Wysłany: 12-07-2011, 21:24
|
|
|
Ja bym usunął jeszcze portal. |
_________________ Inspektor Gaget xD
Poza forum pomagam odpłatnie. Jeśli nie wiesz co napisać nie pisz. Nie marnuj mojego cennego czasu. |
|
|
|
dinotmrc
|
|
|
|
gaget3
|
Wysłany: 12-07-2011, 21:44
|
|
|
FAQ które jest w standardzie z Przemem. Nikt go nie używa, a faq można samemu dorobić. |
Poza forum pomagam odpłatnie. Jeśli nie wiesz co napisać nie pisz. Nie marnuj mojego cennego czasu. |
Ostatnio zmieniony przez Woytec 13-07-2011, 09:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
szymon1051
|
Wysłany: 12-07-2011, 23:16
|
|
|
gaget3 napisał/a: | Ja bym usunął jeszcze portal. | Portal się chyba przydaje i trochę dziwne było by jak by był tylko dodatkiem (przynajmniej dla mnie). Ja bym jeszcze usuną Czat i dodał jako dodatek.
[ Dodano: 13-07-2011, 13:27 ]
Nie zakładam kolejnego tematu, tylko dopisze do tego bo to miej więcej temat się pokrywa. Co wy na pomysł żeby prawie wszystko pousuwać i porobić to jako dodatki. "Wszystko" co to znaczy Więc tak album, download, JumpBox-y Ogień i Cień, FrEaK i l33t, portal, ShoutBox, Czat, FAQ, Moduł "POMÓGŁ", Powiadomienia na GG (bo chyba nie działa), własne tytuły, Kategorie w osobnych tabelach, Ikony systemu i przeglądarki użytkowników, Powiadom znajomego o tym temacie, Tekst zamiast ikon (chyba nikt z tego nie korzysta), Kolor tematu (na większości forach tylko admin może), Mas. Korespondencja, Quota Uploadu, Quota w prywatnych wiadomościach, galeria Awatarów, ikony tematów/postów, chyba tyle . |
|
|
|
gaget3
|
Wysłany: 13-07-2011, 13:23
|
|
|
szymon1051 napisał/a: | Mas. Korespondencja | Mas. Korespondencja zostawiłbym, bo to się czasem przydaje jak ktoś chce wysłać wiadomość do wszystkich. |
|
|
|
Polaczek
![](images/avatars/9865431034e1ecacca1539.png)
|
Wysłany: 13-07-2011, 13:28
|
|
|
masowa korenspondencja to jedna z najczesciej uzywanych funkcji w panelu przez srednie i duze fora.
Chcemy o czyms waznym powiadomic to wysylamy masowego maila. |
_________________ The Cephei Family
stuff 'n' stuff |
|
|
|
szymon1051
|
Wysłany: 13-07-2011, 13:29
|
|
|
Aha ale z resztą się zgadacie czy czegoś jeszcze byście się pozbyli Może wyjdzie skrypt by Przemo (mini) . |
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
dinotmrc
|
Wysłany: 13-07-2011, 21:17
|
|
|
szymon1051 napisał/a: | Może wyjdzie skrypt by Przemo (mini) . |
Skończ już trollować takimi postami...
Polaczek napisał/a: | masowa korenspondencja to jedna z najczesciej uzywanych funkcji w panelu przez srednie i duze fora. |
Dokładnie.
To musi pozostać w standardzie, aczkolwiek wysyłać każdemu maila, czy powiadomienie o jakiś newsach/konkursach bez tego, byłoby żałosne. |
_________________ Moje modyfikacje:
* Widok profilu w temacie
* Unikalne podstrony + kodowanie linków |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!