|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Przelew!!! |
Autor |
Wiadomość |
kamilekqqq
|
Wysłany: 10-07-2011, 15:56 [Problem] Przelew!!!
|
|
|
Jeśli w złym dziale założyłem temat to przepraszam najmocniej.
Mam pytanie, gdyż zrobiłem przelew do mPay, byłem tak podekscytowany, że zamiast wpisać w odbiory 'mPay SA' i adres do tej firmy to wpisałem w odbiorcy imię i nazwisko oraz adres zamieszkania kolegi.. FACE PALM.
Numer konta i kwotę oraz tytuł wpisałem dobrze i teraz moje pytanie czy pieniądze dojdą na konto ??
Sam nie wiem, ale szukałem w googlach i znalazłem to:
CYTAT:
teraz przelewy są dokonywane po numerze rachunku, mam dwa konta w różnych bankach czasem też dla mojego chłopaka dokonywałam przelewu i jak nawet xxx wstawiłam jako odbiorce to przelew doszedł
POZDRAWIAM I DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI KAMIL |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
lui754
![](images/avatars/8334862834e3e6aee97456.png)
|
Wysłany: 10-07-2011, 16:08
|
|
|
Jeżeli przelew nie dotrze to pieniądze zostaną zwrócone po 2 tygodniach, zazwyczaj jest to 70% całej kwoty (głupia prowizja).
W każdym razie poczekaj trochę, nikt kasy Ci nie ukradnie |
_________________ lui754 |
|
|
|
maminowiec
![](images/avatars/4803681434d8c6671d2b80.png)
|
Wysłany: 10-07-2011, 17:10
|
|
|
Jeżeli wpisałeś poprawnie nr konta to przelew dojdzie , teraz wystarczy sam nr. |
|
MistrzSeksu
![](images/avatars/1590323594e1ad02438e76.jpg)
|
Wysłany: 19-07-2011, 18:23
|
|
|
nie powinien jeśli dane odbiorcy nie zgadzają się z nr rachunku, szybciej by doszły gdybyś napisał to xxx, czyli żadnego odbiorcy, tu wskazałeś konkretnego. |
|
|
|
BPL
|
Wysłany: 19-07-2011, 20:01
|
|
|
Dojdzie, teraz nawet zagraniczne dochodzą z innymi danymi niż właściciel konta. |
_________________ ranking bukmacherów 2022 |
|
|
|
MooFix
Czarna lista
![](images/avatars/19285893734e2360cd3409a.png)
|
Wysłany: 20-07-2011, 01:51
|
|
|
Pieniądze na pewno zostaną wpłacone na konto jeśli dobrze pisałeś konto bankowe |
_________________ Tworzę Style pod phpBB by Przemo i nie tylko Jesteś Zainteresowany Napisz na GG lub PW
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
Pomoc poza forum odpłatna |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!