phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Matteo
08-02-2011, 16:10
[OffTopic] PhpBB3 by Przemo
Autor Wiadomość
wojok040

Wysłany: 17-01-2011, 18:06   [OffTopic] PhpBB3 by Przemo

Mam jedno ciekawe pytanie do obsługi forum i użytkowników oraz samego Przema. Ponieważ pewnego razu (+/- 1,5 roku temu lub więcej) zniknęły dla śmiertelnego, zwykłego użytkownika wszystkie tematy dotyczące phpBB3 by Przemo.Chciałem się wiec dowiedzieć czy skrypt ten w ogóle powstanie i co na ten temat sądzą użytkownicy.

Moim zdaniem fajnie by było zobaczyć Przema pod phpBB3, ale z drugiej strony podstawowe phpBB3 nie jest aż tak bardzo okrojone i po doinstalowaniu odpowiednich modów można uzyskać taki sam efekt.

A co wy sądzicie? I dla wtajemniczonych: czy skrypt wogóle powstanie?

Pamiętam, że gdy kiedyś (jak jeszcze tematy o phpBB3 istaniały) wymęczyliśmy informacje o postępie prac nad skryptem i podano nam ok 60-70% (tak wiem "Procent, procentowi nierówny" - cyt. Przemo), ale co dalej??

PS Rozumiem że Przemo i inni, którzy tworzą ten skrypt też mają swoje rodziny, pracę itd. ale usiłuję się czegoś dowiedzieć i poznać opinię innych ;)

Gadatliwa Kasia 

dinotmrc

Wysłany: 17-01-2011, 18:11   

Dołączam, ale z tego co mi wiadomo, pytania "Kiedy będzie, dlaczego nie będzie, czy w ogóle będzie" miały być odpowiednio wynagradzane. Szczerze mówiąc, gdyby Przemo z ekipą zrealizował projekt "trójki", byłbym uradowany, bo wasze projekty są udane i jak widać, podbijają internet.

Życzę sukcesów i chciałbym się dowiedzieć, bo ost. prowadzona dyskusja była 2 lata temu, więc możliwe, iż prace dobiegają kresu, ale czy w ogóle trwają?

dinotmrc

Wysłany: 17-01-2011, 18:18   

cziter, każdy rozumie, że to nie 30 minut, lecz parę ładnych lat, ale od projektu przema z serii phpBB2 trochę minęło, o phpBB3 było już wspominane od 2007 roku, więc już 4 latka minęły, więc stąd ta ciekawość, od 6 lat czekam na nowy projekt Przema :)

PS. Co oznacza to exp?

wojok040

Wysłany: 17-01-2011, 18:18   

Dokładnie, też pamiętam jeszcze te tematy sprzed dwóch lat.

Ale po doinstalowaniu: galerii, helpmoda, portalu i downloadu oraz jeszcze kilku mniejszych modyfikacji (np. numer gg) do czystego phpBB3 wychodzi prawie na to samo.

Pamiętam że za co pięciominutowe pytania o phpBB3 by Przemo kiedyś groziło ostrzeżenie, ale to było 2 lata temu, a teraz ni widu, ni słychu.

Przemo nawet pisał że ma już gotowe to co najważniejsze i najtrudniejsze czyli konwerter.

dinotmrc

Wysłany: 17-01-2011, 18:20   

Jak widzimy, konwerter jest już dostępny przy instalacji phpBB3 z poprzednich wersji, więc przejść to nie problem, ale Przemo ma bardziej z organizowane i dokładne, załatane projekty.

[ Dodano: 17-01-2011, 18:21 ]
xlesiu, aha, dziękuję.

wojok040

Wysłany: 17-01-2011, 18:22   

dinotmrc, mu chyba chodziło o konwerter phpBB2 by Przemo -> phpBB3 by Przemo.

dinotmrc

Wysłany: 17-01-2011, 18:24   

Skończmy kwestię konwertera, bo spam się robi. Wiem, Przemo że phpBB2 Przemo na phpBB3 by Przemo. Wracając do tematu, wie ktoś coś na temat tej "trójki" czy w ogóle mamy się jej spodziewać?

BPL

Wysłany: 17-01-2011, 19:59   

Będzie 4 lutego... około 13:30 podobno

Polaczek

Wysłany: 17-01-2011, 20:04   

BPL napisał/a:
Będzie 4 lutego... około 13:30 podobno

Ja mam informację, że wcześniej :mrgreen:

Woytec

Wysłany: 17-01-2011, 20:09   

Skąd macie te informacje?

d3X

Wysłany: 17-01-2011, 20:09   

Woytec, wiesz, "Mod Team" ma źródła :D

sebul00000

Wysłany: 17-01-2011, 21:00   

Tylko, żeby nie było, że 4 lutego, a tutaj do marca/kwietnia "ani widu, ani słychu"...
Za niewielką opłatą (przy mniejszych zleceniach, możliwość zapłaty smsem) robię wszystko (no może prawie wszystko ;] ) co jest związane ze skryptem forum phpBB2 by Przemo, między innymi instalacja skryptu przema, wgrywanie modów, itp.

Scoobany
[Usunięty]

Wysłany: 17-01-2011, 21:12   

sebul00000 napisał/a:
a tutaj do marca/kwietnia "ani widu, ani słychu"..

2012 roku?

sebul00000

Wysłany: 17-01-2011, 21:34   

Scoobany napisał/a:
2012 roku?

A nawet i 2013 ^^
Ale w każdym razie będę czekał, może jak wyjdzie, to wtedy zainstaluję ;]
Za niewielką opłatą (przy mniejszych zleceniach, możliwość zapłaty smsem) robię wszystko (no może prawie wszystko ;] ) co jest związane ze skryptem forum phpBB2 by Przemo, między innymi instalacja skryptu przema, wgrywanie modów, itp.

Gadatliwa Kasia 

wojok040

Wysłany: 17-01-2011, 22:00   

Propunuję przejść do sensownej dyskusji po zaraz wpadnie mod i z tekstem "że spam" zamknie wątek ;D

Wracając do tematu: prosiłbym o wypowiedź kogoś z ekipy, myślę że użytkownicy zasługują chociaż na jakąkolwiek informacje na ten temat.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi