|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Boltex 06-05-2012, 00:09 |
[Rangi] stream ranks |
Autor |
Wiadomość |
Misiek [PL]
|
Wysłany: 23-08-2010, 13:10 [Rangi] stream ranks
|
|
|
Powyższe rangi są mojego autorstwa. Misiek [PL] to mój stary pseudonim internetowy, którego już nie używam od roku.
Informacje o załączniku:
• w środku 4 rangi
• średni rozmiar rangi ~4 kb
• kompresja .zip - nie wymaga WinRAR'a!
Dodam że nie wykonuję dodatkowych rang!
Wersja 30 dniowa Adobe Photoshop CS3 Extended : http://www.instalki.pl/pr...3_Extended.html
stream_ranks.zip .psd w załączniku |
Pobierz Plik ściągnięto 485 raz(y) 59,43 KB |
|
_________________ instalacja modyfikacji # aktualizacja for # przenoszenie for # naprawa kodowania (krzaczków)
tylko dwie rzeczy są nieskończone - pętla while (TRUE) i ludzka głupota, ale tą pierwszą można przerwać za pomocą break; |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Polaczek
|
Wysłany: 23-08-2010, 13:16
|
|
|
Bardzo ładne. Proste, stylowe, idealne pod ciemne style.
Gratuluję |
_________________ The Cephei Family
stuff 'n' stuff |
|
|
|
|
Misiek [PL]
|
Wysłany: 23-08-2010, 13:18
|
|
|
Polaczek, dzięki . Gdy zobaczyłem twoje rangi wziąłem się za robienie swoich. Inspiracja? |
_________________ instalacja modyfikacji # aktualizacja for # przenoszenie for # naprawa kodowania (krzaczków)
tylko dwie rzeczy są nieskończone - pętla while (TRUE) i ludzka głupota, ale tą pierwszą można przerwać za pomocą break; |
|
|
|
|
Sh4d0v
|
|
|
|
|
Misiek [PL]
|
Wysłany: 23-08-2010, 13:42
|
|
|
Sh4d0v napisał/a: | Napis "Junior Admin" jest troszeczke za bardzo przesuniety na prawo, ale ogolem bardzo stylowe. |
Ee..? Wszystko jest równo bo robione z tego samego .psd |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!