phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
PRZEMO ZNALAZLEM BLAD W NOWEJ WERSJI

Czy -=|| I3izon ||= zasługuje tym tematem na warninga?
Tak
78%
 78%  [ 22 ]
Nie
21%
 21%  [ 6 ]
Głosowań: 28
Wszystkich Głosów: 28

Autor Wiadomość
Elektra

Wysłany: 07-05-2004, 06:11   

Ja tez glosowalam na NIE, dzieki temu skrinowi cos nowego sie dowiedzialam i bedzie o jedno glupie pytanie mniej. Od wczoraj czytam post po poscie :shock: i jeszcze w szoku jestem :razz: Jak nie znajde odpowiedzi na kilka jeszcze nurtujacych mnie pytan to zapytam :grin:

Pozdrawiam

Gadatliwa Kasia 

-=|| I3izon ||=

Wysłany: 07-05-2004, 11:04   

he, panowie niewiem czy zauwazyliscie ale postow raczej sobie nienabijam, no może z 6 razy nic nowego niewnioslem do tematu... ale moje tematy sa bardzo dzielnie odwiedzane, najbardziej jestem zadowolony z http://www. (ikona) hhehehe

a jesli mam dostac worninga :570: to niby zaco, ca to ze pisze wiele, i pokazuje jakie są problemy które czasami sa potrzebne do reperacji ...

Przemo moge dostac moderatora ??, na forum moim dobze sie sprawuje, a jesli mam dostac ostrzezenie to prosze o {za prosbe o moderatora- od przema ;) , ps ja nikogo niestaram sie obrazac, regulamin czytalem, wiem co jak pisac, [Prosba] czy cos innego n/c all poprostu przemo powiec albo zglos mi sie na gg :mrgreen: 20 lat to chyba odpowiedzialny wiek.

Widmo

Wysłany: 07-05-2004, 11:11   

Cytat:
ale moje tematy sa bardzo dzielnie odwiedzane

bo są bardzo kontrowersyjne...

Cytat:
ca to ze pisze wiele, i pokazuje jakie są problemy które czasami sa potrzebne do reperacji

ech...

Cytat:
Przemo moge dostac moderatora ??,

nikt na tym forum nie poprosil Przema o moderatora.
Tym pytaniem odpadłe? i przegrałe?... :grin:

They

Wysłany: 07-05-2004, 14:08   

i ja na TAK i jest 81% heh...

widze tego screena to wygląda, że kole? zrobić ankiet? na 9 zaznacze? (nie wazne ile czy 3 czy 4 ), a w ankiecie jest tylko 2 np. tak i nie. Czyżby 9 głosowa? na TAK ? :shock: :lol:

chyba źle zrobiće? ankiet?.

Vader

Wysłany: 07-05-2004, 21:12   

Stary jak dla mnie to Ty powinienes zostac wydalony z kraju za BŁĄDY ortograficzne, naprawde przeginasz. A moderator podstawowe zasady ortografi musi znac. Tak wiec niestety :(

Cytat:
worninga
n/c man :twisted:

Ignis

Wysłany: 07-05-2004, 21:48   

// Ignis prosimy o nie pisanie pustych postów - Ja wiem OCB, ale oni nie...
// Przemo o to prosil

// Zaczekam na mopka - on to zaczal - on jest cezarem ;)
// Widmo

jacekowski

Wysłany: 10-05-2004, 11:21   

teraz jest ciekawy bajer w ankiecie 77% na tak i 22% na nie co daje razem 99% chyba że 1% sie wstrzyma? i form nie pokazuje tego

Gadatliwa Kasia 

mopek

Wysłany: 10-05-2004, 11:58   

:/ no dobra... nie ma co... rzeczywięcie czas kończy? ankiet? słowami "kończ wa?? - wstydu oszczęd?"

i oto proszę pa?stwa mamy pierwszy demokratycznie wybrany warning dla obywatela -=|| I3izon ||= - GRATULACJE :]

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi