PRZEMO ZNALAZLEM BLAD W NOWEJ WERSJI |
Czy -=|| I3izon ||= zasługuje tym tematem na warninga? |
Tak |
|
78% |
[ 22 ] |
Nie |
|
21% |
[ 6 ] |
|
Głosowań: 28 |
Wszystkich Głosów: 28 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Elektra
|
Wysłany: 07-05-2004, 06:11
|
|
|
Ja tez glosowalam na NIE, dzieki temu skrinowi cos nowego sie dowiedzialam i bedzie o jedno glupie pytanie mniej. Od wczoraj czytam post po poscie i jeszcze w szoku jestem :razz: Jak nie znajde odpowiedzi na kilka jeszcze nurtujacych mnie pytan to zapytam
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
-=|| I3izon ||=
|
Wysłany: 07-05-2004, 11:04
|
|
|
he, panowie niewiem czy zauwazyliscie ale postow raczej sobie nienabijam, no może z 6 razy nic nowego niewnioslem do tematu... ale moje tematy sa bardzo dzielnie odwiedzane, najbardziej jestem zadowolony z http://www. (ikona) hhehehe
a jesli mam dostac worninga :570: to niby zaco, ca to ze pisze wiele, i pokazuje jakie są problemy które czasami sa potrzebne do reperacji ...
Przemo moge dostac moderatora ??, na forum moim dobze sie sprawuje, a jesli mam dostac ostrzezenie to prosze o {za prosbe o moderatora- od przema , ps ja nikogo niestaram sie obrazac, regulamin czytalem, wiem co jak pisac, [Prosba] czy cos innego n/c all poprostu przemo powiec albo zglos mi sie na gg 20 lat to chyba odpowiedzialny wiek. |
_________________ Zapraszam na Forum poswiecone serwerowi csa www.cs-viknet.w.pl | Wejdz i zagraj znami Gość |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 07-05-2004, 11:11
|
|
|
Cytat: | ale moje tematy sa bardzo dzielnie odwiedzane |
bo są bardzo kontrowersyjne...
Cytat: | ca to ze pisze wiele, i pokazuje jakie są problemy które czasami sa potrzebne do reperacji |
ech...
Cytat: | Przemo moge dostac moderatora ??, |
nikt na tym forum nie poprosil Przema o moderatora.
Tym pytaniem odpadłe? i przegrałe?... |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
They
|
Wysłany: 07-05-2004, 14:08
|
|
|
i ja na TAK i jest 81% heh...
widze tego screena to wygląda, że kole? zrobić ankiet? na 9 zaznacze? (nie wazne ile czy 3 czy 4 ), a w ankiecie jest tylko 2 np. tak i nie. Czyżby 9 głosowa? na TAK ?
chyba źle zrobiće? ankiet?. |
|
|
|
|
Vader
|
Wysłany: 07-05-2004, 21:12
|
|
|
Stary jak dla mnie to Ty powinienes zostac wydalony z kraju za BŁĄDY ortograficzne, naprawde przeginasz. A moderator podstawowe zasady ortografi musi znac. Tak wiec niestety
n/c man |
|
|
|
|
Ignis
|
Wysłany: 07-05-2004, 21:48
|
|
|
// Ignis prosimy o nie pisanie pustych postów - Ja wiem OCB, ale oni nie...
// Przemo o to prosil
// Zaczekam na mopka - on to zaczal - on jest cezarem
// Widmo |
_________________ Somewhere over the rainbow... |
|
|
|
|
jacekowski
|
Wysłany: 10-05-2004, 11:21
|
|
|
teraz jest ciekawy bajer w ankiecie 77% na tak i 22% na nie co daje razem 99% chyba że 1% sie wstrzyma? i form nie pokazuje tego |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
mopek
|
Wysłany: 10-05-2004, 11:58
|
|
|
no dobra... nie ma co... rzeczywięcie czas kończy? ankiet? słowami "kończ wa?? - wstydu oszczęd?"
i oto proszę pa?stwa mamy pierwszy demokratycznie wybrany warning dla obywatela -=|| I3izon ||= - GRATULACJE :] |
_________________ [Forum Przyroda | Boxer Forum]
!!MoPeK!! |
|
|
|
|
|