Hosting dla For phpBB by Przemo |
Autor |
Wiadomość |
knebel

|
Wysłany: 06-09-2005, 13:04
|
|
|
nie odpowiedziałem bo przez ta akcje z postami nie wiedziałem kogo pytasz.
O co dokładnie chcesz zapytać ? o Cenę kont czy cene utrzymania serwera ? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Solinarius

|
Wysłany: 06-09-2005, 13:07
|
|
|
Chodzi mi o cenę kont. Za ile chcesz ludziom udostępniać. Mógłbym napisać pw ale pewnie nie tylko ja jestem ciekawy. |
_________________ Nie mam czasu zajmować się stronami innych - Ci co się załapali to się załapali
nie ma więcej spamu |
|
|
|
 |
knebel

|
Wysłany: 06-09-2005, 13:11
|
|
|
Ilość kont jest ograniczona. Chcę obniżyć koszty serwa nie tracąc na jakości usługi. Więc pierwszi będą raczej ostatnimi i zadowolonymi
Ceny są moim zdaniem niskie:
100 mb HDD - 1 pln/mies
1 GB transferu - 1 pln/mies
Pogadaj z Widmo - a dowiesz sie więcej... |
|
|
|
 |
Solinarius

|
Wysłany: 06-09-2005, 13:15
|
|
|
Nie wiedziałem, że to to samo co wcześniej Widmo pisał
Ja tam mam swoje konto 1/10 gb za friko więc na pewno mi wystarczy, ale myślę że to dobra oferta i ci którzy tułają sie po darmowych serwach powinni skorzystać
Pozdrawiam |
_________________ Nie mam czasu zajmować się stronami innych - Ci co się załapali to się załapali
nie ma więcej spamu |
|
|
|
 |
knebel

|
Wysłany: 06-09-2005, 13:18
|
|
|
Nie każdy rozumie, że aby coś miec i nie narzekać - trzeba najpierw za to zapłacić. |
|
|
|
 |
patrick
|
Wysłany: 06-09-2005, 13:25
|
|
|
knebel napisał/a: | Nie każdy rozumie, że aby coś miec i nie narzekać - trzeba najpierw za to zapłacić |
Przeczytaj http://www.webhostingtalk...t=895&start=1Tu sie osoba naskrobala i w sumie napisala w przyblizeniu prawde |
|
|
|
 |
przecinek

|
Wysłany: 06-09-2005, 13:37
|
|
|
Jeszcze fajnie by było, gdybyś napisał o ograniczeniach dot. wielkości bazy danych (ew. liczby zapytań), akceptowanych formach płatności i możliwości zmiany liczby gb wykupionego transferu np. po miesiącu (na obecnym koncie niestety nie mam żadnych danych o transferze, więc mogę go jedynie szacować). |
|
|
|
 |
knebel

|
Wysłany: 06-09-2005, 14:03
|
|
|
Naprawdę dobry topic. Podpisuje się pod nim obiema rękoma . Tylko że autorzy tych postów skupiaja się na Firmach zlokalizowanych w DataCenter na terenie naszego kraju - a to nie ma zupełnie żadnego zastosowania do mojego przypadku .
ps. Z natury chyba jesteś pesymistą co ?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
knebel

|
Wysłany: 06-09-2005, 14:09
|
|
|
przecinek napisał/a: | Jeszcze fajnie by było, gdybyś napisał o ograniczeniach dot. wielkości bazy danych (ew. liczby zapytań), akceptowanych formach płatności i możliwości zmiany liczby gb wykupionego transferu np. po miesiącu (na obecnym koncie niestety nie mam żadnych danych o transferze, więc mogę go jedynie szacować). |
Te wszystkie rzeczy ustalam idywidualnie w zależności od kwoty która do mnie trafi. Jak już mówiłem nie prowadzę serwa w celach komercyjnych. Może to nie trafi do co niektórych - ale każdy ma jakiegoś "konika" Tak jak WY w przypadku phpBB by Przemo ;P ja mam server którym zarządzam. Nie chce go udostepniać komuś kto zrobi z niego "poligon doświadczalny", tylko umożliwić komuś prowadzenie własnego serwisu za niewielkie pieniądze.
Ot cała historia |
|
|
|
 |
|