[opinie] kylos.pl |
Autor |
Wiadomość |
~Wiatr~
|
Wysłany: 15-05-2005, 14:44 [opinie] kylos.pl
|
|
|
Tani i szybki, nieograniczona ilość baz SQL. Wielkośc bazy ograniczona pojemnością konta. Cpanel
cena 28 zł/kwartał za 150 mb.
Od administratorow wiem, że pojemność zostanie zwiększona do 250 mb, bez dodatkowych opłat ani późniejszych cen wyższych.
//Kocham Manipulację - Wiatr |
Ostatnio zmieniony przez ~Wiatr~ 16-05-2005, 23:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
shqvarny

|
|
|
|
 |
Gambit
|
Wysłany: 07-06-2005, 22:07
|
|
|
ja takze dorzuce cos od siebie, dobra obsluga nawet o dziwnych godzinach np o 2 w nocy za kazdym razem milo i fachowo, aktulanie wlasnie zwiekszono pakiety bez zmiany cen a nawet obnizono je nieznacznie (korzystam juz z nich pol roku)
mozna pomyslec nad tym serwisem. |
|
|
|
 |
nospa
|
Wysłany: 05-07-2005, 18:17
|
|
|
Witam,
Miałem tam konto i za bardzo dobrych opinii to nie mogę podać. Ogólnie szybko odpowiadali na maile, ale serwer więcej niedziałał jak działał - w dodatku przeważnie w godz 18-20, administratorzy tłumaczyli że robią jakieś aktualizacje. Ciekawa pora na aktualizacje. |
|
|
|
 |
~Wiatr~
|
Wysłany: 07-07-2005, 12:00
|
|
|
Dziwne. Działam z nimi od lutego i jakoś nie przypominam sobie takiego zdarzenia.
Fakt, transfer jest zbyt niski, ale nie ma problemu zwiekszenia go za niedużą dopłatą. I jak wspomniał Gambit, pojemności kont zostały zwiększone bez dźwigania kosztów. Jestem zadowolony, nie narzekam.
shqvarny
Wydzieliłeś, czy poszły z dymem? Jeżeli gdzieś są, to chętnie jeszcze podyskutuję ; ) |
|
|
|
 |
kyle

|
Wysłany: 07-07-2005, 16:29
|
|
|
Ze względu na bliskość nazwy do mojego nicka ja bym na ten hosting uważał |
|
|
|
 |
Gambit
|
Wysłany: 20-12-2005, 14:13
|
|
|
nospa napisał/a: | Miałem tam konto i za bardzo dobrych opinii to nie mogę podać. Ogólnie szybko odpowiadali na maile, ale serwer więcej niedziałał jak działał - w dodatku przeważnie w godz 18-20, administratorzy tłumaczyli że robią jakieś aktualizacje. Ciekawa pora na aktualizacje. |
konto mam rok, nigdy taka sytacja sie nie zdarzyla - moze pomyliles hostingi ?
Pozatym okazalo sie ze mozna miec inna subdomene niz login - bardzo praktyczne - wiem bo skorzystalem z tej opcji - zmiana bezplatna.
maja tez ciekawe promocje
EDIT po kolejnym prawie roku
Serwer jak narazie przez 2 lata uzywania zaliczyl moze ze 3 awarie ktore trwaly gora 3h. Byl okres ze byly awarie po 20 min ale bylo to zwiazane z aktualizacjami. Support przez GG o kazdej porze dnia i nocy. |
|
|
|
 |
matfeusz2

|
Wysłany: 07-08-2008, 16:02
|
|
|
posiadam konto w kylos.pl od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Bardzo miła i fachowa i przede wszystkim szybka pomoc. |
|
|
|
 |
Dusqmad

|
Wysłany: 20-11-2009, 12:34
|
|
|
Witam
Można prosić o jakieś aktualne informacje o usługach firmy Kylos? Zastanawiam się nad wykupieniem u nich konta. |
_________________ FILMOWO |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
matfeusz2

|
Wysłany: 05-12-2009, 22:33
|
|
|
Dusqmad, wiesz co mam u nich dwa konta. Polecam!
Bardzo szybka i fachowa pomoc! |
|
|
|
 |
|