[opinie] foxnet.pl |
Autor |
Wiadomość |
Chavez
|
Wysłany: 04-10-2004, 19:54
|
|
|
No tak, ale robisz to za free, nie mowisz nikomu ze jestes jakas firma albo cos, stawiasz sprawe jasno i po prostu pomagasz ludziom miec wlasny kacik w sieci. Ja tam nie stawiam znaku rownosci, miedzy kims kto bezinteresownie pomaga, a kims, kto chce bic kase na nielegalnej "firmie". |
_________________ Nastał Wiek Legend...
Strona domowa Chaveza. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Crack
|
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 05-10-2004, 19:50
|
|
|
Cytat: | Swoja drogą hosting Widma jak narazie wygrywa z Netlookiem w stabilności serwera MySQL: |
zapowiadalo sie kiepsko, ale z dnia na dzien, coraz bardziej jestem zadowolony |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
shqvarny
|
Wysłany: 06-10-2004, 14:56
|
|
|
jeszcze bym powrócić do tematu płacenia itp. czy nie jest tak, że poniżej bodajże 2100 zarobku w roku nie trzeba zgłasza? do fiskusa ?? jeśli tak to tylko nie przekrocz Widmo tej kwoty |
|
|
|
|
Widmo
|
|
|
|
|
shqvarny
|
Wysłany: 06-10-2004, 22:00
|
|
|
hmm... mógłbym poszukać... ale wydaje mi się, że Ty szybciej był to zrobić...
ludzie którzy znaj? się na forexie chyba powinni wiedzień co? o podatkach... popytaj finansistów z kr?gu strony i forum nad którymi zarządzasz... oni powinni lepiej wiedzień niż ja i mieć łatwiejszy dostęp do takich informacji...tak mi się przynajmniej wydaje...
ps. nie jestem pewien czy ten przepis nie obowi?zuje osób niepełnoletnich... nie jestem pewien - niewiele osób biegle ?apie te wszystkie zapisy podatkowe... ale ciągle mi jakoś ?wita co?, że ok. 2000 z? przez rok to nie jest działalno?? gospodarcza... |
|
|
|
|
GoĂĹĂÂ
Gość
|
Wysłany: 11-11-2004, 00:03
|
|
|
No i lipa mam konto na tym foxnecie a admin nie odpisuje na moje maile co za dziadostwo ;/ |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 11-11-2004, 13:04
|
|
|
No to chyba na innych foxnetach jestesmy
A co do reszty informacji o firmie to po zakupie konta przysyłaj?
Jak narazie jestem zadowolony |
|
|
|
|
pio32
|
Wysłany: 12-11-2004, 13:18
|
|
|
www.foxnet.pl teraz jest tam informacja o firmie, nip regon adres, co tylko chcecie |
_________________ Noc, matka dnia |
|
|
|
|
srwsio
|
Wysłany: 13-11-2004, 00:45
|
|
|
a ja powiem wam tak
Nie widziałem gorszego h**** od tego foxneta. Ich drugi adres to www.toxic.pl . Aktualnie tam z kumplem mielismy forum.
Przez miesiąc i w ciągu tego czasu 5 razy czyli srednio co 6 dni oprzynajmniej na 30 min serwewr wyłaczali. Ciągle co? aktulizuja na maile i na gg nie odpowiadaja.
jeśli miałbym dac ocene w skali od 1 do 10 i uwzględnia? nawet darmowe serwwry typu www.webkonto.us , www.piwko.pl daj? im ocenę
2/10
ps. mieli?my napisalem bo w chwili obecnej przenioslem się na www.jdm.pl
jest to serwer z uptime 100,00 % pingiem okolo 40 i jest moim zdaniem nie az taki drogi
pozdrawiam |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MrK
|