phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: pecador
14-10-2007, 02:18
Check Files i nowe mody
Autor Wiadomość
Radek



Pomógł: 955 razy
Posty: 4614
Wysłany: 11-06-2005, 01:00   

ah myslelm ze to Twoej IP 8) zmein to na 127.0.0.1 i bedzie dobrze 8)
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Sylwia


Pomógł: 92 razy
Posty: 1033
Wysłany: 11-06-2005, 01:01   

RuseK napisał/a:
ah myslelm ze to Twoej IP


Oki, dziękuje. Wprawdzie nadal jestem ciakawa po co to zmieniał ale nie chce pisać nie na temat ;-)

Pozdrawiam
 
     
Widmo



Pomógł: 180 razy
Posty: 2435
Wysłany: 11-06-2005, 01:19   

Sylwia, to jest zabezpieczenie, ktore pozwala odpalic kombajn do wgrywania baz danych tylko spod mojego IP :)

( bo to bym moj IP ;) )

roznica w CF nie ma tu wiec zanczenia...

pozdro
_________________
Potrzebujesz pomocy?
 
     
Sylwia


Pomógł: 92 razy
Posty: 1033
Wysłany: 11-06-2005, 09:42   

Widmo napisał/a:
to jest zabezpieczenie, ktore pozwala odpalic kombajn do wgrywania baz danych tylko spod mojego IP Smile


Dziekuje za odpowiedz :)
 
     
Przemo



Pomógł: 210 razy
Posty: 3148
Wysłany: 11-06-2005, 13:34   

W dbloader.php po zakonczeniu pracy powinno sie spowrotem zmienic na IP 127.0.0.1
 
     
KlonAdam

Pomógł: 6 razy
Posty: 80
Wysłany: 03-08-2005, 14:58   

e a co jeśli usunąłem language/lang_english

a mam

language/lang_english/lang_admin.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_admin_album.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_admin_attach.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_admin_pafiledb.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_admin_priv_msgs.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_admin_voting.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_bbcode.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_custom_fields.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_faq_editor.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_jr_admin.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_main.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_main_album.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_main_attach.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_pafiledb.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_pcount_resync.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_portal.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_prune_users.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_prune_users2.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_seeker.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_statistics.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_warnings.php : Brak pliku !
language/lang_english/lang_xs.php : Brak pliku !

Da się to jakoś wyłączyć ??
_________________
Gość
 
     
Sylwia


Pomógł: 92 razy
Posty: 1033
Wysłany: 03-08-2005, 15:00   

KlonAdam, a po co usuwałeś? Przeciesz nie zajmuje to dużo miejsca... U mnie nie używany a jest...
 
     
KlonAdam

Pomógł: 6 razy
Posty: 80
Wysłany: 03-08-2005, 15:09   

dla mnie każdy kilobajt się liczy :)
P.S. to prawie 0.5 MB :P
_________________
Gość
 
     
M16

Posty: 26
Wysłany: 06-08-2005, 16:34   

Ja zrobiłem tak jak trzeba ale dlaczego pisze testowy mod??
www.futurewarez.5gigs.com/check_files.php
 
     
Hlopcyk


Pomógł: 130 razy
Posty: 795
Wysłany: 06-08-2005, 16:37   

Bo w $mod_name[] = 'tesowy mod'; nie zmieniłeś nazwy... :wink:
 
     
M16

Posty: 26
Wysłany: 06-08-2005, 16:52   

thx. :oops:
 
     
BlueMan


Pomógł: 8 razy
Posty: 377
Wysłany: 04-12-2005, 09:29   

Przemo napisał/a:
Kilka plikow w wersji 1.9.4 mialo konce linie windowsowe i dlatego sa jaja z roznica sumy kontrolnej. Rada - wgrac w trybie binarnym albo innym klientem FTP. W poprawce do 1.9.4 zamienie jest na kodowanie unixowe.

Mi i tak jakoś nie akceptuje jednego z plików www.kaandy.sopot.pl/forum/check_files.php
_________________
phpBB4 od drugiej strony :P
 
     
forumvm


Pomógł: 27 razy
Posty: 161
Wysłany: 20-01-2007, 00:20   

ja mam pewien problem poniewaz gdy dodaje jakis plik do mods_info to wywala mi w check_files:

Kod:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/emate/public_html/includes/mods_info/odwrocony_shout.php on line 2


co robie zle?
_________________
Zapraszam na:
www.4v4.org
 
     
MakArios


Pomógł: 105 razy
Posty: 818
Wysłany: 20-01-2007, 14:25   

forumvm napisał/a:
syntax error

Błąd składni=>nieprawidłowa składnia=>machnąłeś literówkę albo nie doczytałeś jak to ma wyglądać. Jasnowidzów tutaj nie ma - podaj treść pliku (duży pewnie nie jest, to daj cały), to coś się wykombinuje.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
forumvm


Pomógł: 27 razy
Posty: 161
Wysłany: 20-01-2007, 16:28   

Kod:
<?php
$mod_name[] = 'Odwrocony shoutbox';
$add_size['shoutbox_view.'.$phpEx] -= 1;
?>
_________________
Zapraszam na:
www.4v4.org
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

Sklep z gadżetami

serwis laptopów

phpbb

Polisy Ubezpieczeniowe TU Europa

Design Cart - Tworzenie sklepu internetowego

https://kancelaria-transportowa.pl/

Ranking Hostingów HostingOnline.pl

www.polsystem.pl

www.bidcar.pl

• Zamów reklamę