|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Problem z PHP po zmianie serwera |
Autor |
Wiadomość |
tombog
|
Wysłany: 11-03-2024, 12:31 Problem z PHP po zmianie serwera
|
|
|
Witam, zmuszony byłem zmienić hosting swoich stron i niestety forum mam w wersji działającej na PHP 5.2 najwyżej. Hosting najstarsze, obsługujące PHP ma w wersji 5.6 i niestety forum na tej wersji wali błędami. Nie mogę nawet zalogować się do PA, bo wyświetla się tylko pusta, czarna strona.
Nie jest to wielki problem, bo forum i tak już prawie nie funkcjonuje ale chciałem zostawić je jako archiwum. Portal był tworzony indywidualnie i nie ma sobie podobnych tak w wyglądzie jak i kodzie, więc zapewne tego poprawić się już nie da tak łatwo ale chciałbym przynajmniej, żeby galeria funkcjonowała poprawnie i tutaj bym prosił o jakieś wskazówki jak się za to zabrać.
Problem z galerią wygląda tak, że wszystko działa poza wyświetlaniem ostatecznego zdjęcia po kliknięciu w miniaturkę. Chciałbym to naprawić, dostosowując kod do nowszego PHP. Wdzięczny będę za wszelkie wskazówki i porady.
Adres problematycznego forum, działającego aktualnie pod PHP 5.6: renault25.eu |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
BRC
|
Wysłany: 13-03-2024, 05:38
|
|
|
Twój obraz to tak naprawdę:
Kod: | <b>Warning</b>: imagejpeg(): Filename cannot be empty in <b>/home/platne/serwer260669/public_html/renault25.eu/album_pic.php</b> on line <b>255</b><br /> |
Jak podrzucisz na PW dane do FTPa, to na to zerknę. |
|
|
|
|
tombog
|
Wysłany: 13-03-2024, 11:01
|
|
|
BRC, dzięki, dane wysłałem na PW |
|
|
|
|
BRC
|
Wysłany: 15-03-2024, 19:07
|
|
|
Masz zrobione. |
|
|
|
|
tombog
|
Wysłany: 16-03-2024, 10:14
|
|
|
BRC, dzięki, jesteś wielki. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!