|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zamknięty przez: Woytec 10-03-2022, 11:32 |
Instalacja przemo 1.12.8 na webd.pl |
Autor |
Wiadomość |
Jane
|
Wysłany: 28-01-2022, 16:43 Instalacja przemo 1.12.8 na webd.pl
|
|
|
Zamierzam przenieść forum na hosting webd.pl i mam już tam wykupiony pakiet, ale przy próbie instalacji czystego skryptu przema w wersji 1.12.8 wyrzuca poniższy błąd:
Czy ktoś wie jak tam zainstalować przemo? Gdy robiłam to na cba.pl nie było żadnych problemów i wszystko szło gładko. Baza do instalacji skryptu jest czysta, świeżo utworzona. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
pBartnik
|
Wysłany: 01-02-2022, 01:16
|
|
|
Kod: | http://www.przemo.org/phpBB2/forum/viewtopic.php?t=32105 |
|
|
|
|
|
Jane
|
Wysłany: 01-02-2022, 17:16
|
|
|
pBartnik, dzięki za link, ale w tym temacie nie ma żadnych odpowiedzi dlaczego ten błąd występuje ani jak się go pozbyć. Jest tam tylko przekonywanie jaki to serwis cba był eksperymentalny w 2006 roku.
EDIT: wystarczyło zmienić kilka rzeczy w plikach mysql_schema i mysql_basic. W razie potrzeby mogę je udostępnić [wystarczy wysłać do mnie PW] jeśli ktoś będzie miał podobny problem z instalacją.
Temat do zamknięcia. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!