|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Filmy z YouTube na forum |
Autor |
Wiadomość |
Lukdirt
|
Wysłany: 19-02-2019, 11:05 Filmy z YouTube na forum
|
|
|
Jak zrobić, żeby na forum wyświetlały się bezpośrednio filmy z YT po wpisaniu komendy [youtube][/youtube]?
Tak jak np. na tym forum:
http://www.lighting-galle...=2241&start=960
Wiem, że tam jest inna modyfikacja PhpBB, ale możne na Przemie też da się to zrobić |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
xlesiu
|
|
|
|
|
Lukdirt
|
Wysłany: 24-02-2019, 17:34
|
|
|
No, jeszcze nie. A który mod polecasz i który będzie działać na wersji forum 1.12.8 |
|
|
|
|
SeNioR [Usunięty]
|
|
|
|
|
Lukdirt
|
Wysłany: 01-03-2019, 10:55
|
|
|
Niestety, coś mi nie wychodzi... coś schrzaniłem i zdjęcia mi się nie wyświetlały, oraz nie mogłem napisać nowych postów. Musiałem przywrócić oryginalne pliki, żeby znowu forum zaczęło normalnie działać.
A w czym najlepiej zmodyfikować powyższe pliki? W Notatniku?
[ Dodano: 01-03-2019, 12:24 ]
Ok, już nieaktualne - wszystko działa jak należy.
[ Dodano: 01-03-2019, 18:48 ]
Tylko tak się zastanawiam... czy zmodyfikowane przeze mnie pliki bbcode.tpl oraz posting_body.tpl mogłem od razu skopiować do każdego stylu? Bo nie chciało mi się modyfikować tych plików osobno w każdym z 10 stylów. Ale chyba te pliki w każdym stylu są takie same |
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 23-05-2020, 21:01
|
|
|
Lukdirt napisał/a: | Ale chyba te pliki w każdym stylu są takie same | To musisz sprawdzić przed modyfikacją jakimś programem do porównywania plików. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Lukdirt
|
Wysłany: 24-05-2020, 15:02
|
|
|
Problem nieaktualny, bo dawno temu już sobie z nim poradziłem Ale mimo wszystko dzięki za odpowiedź |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!