|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Matteo 09-11-2013, 09:28 |
BIN |
Autor |
Wiadomość |
jezyk403
|
Wysłany: 24-02-2012, 18:06
|
|
|
Mod działa na 5 |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kamil800@
|
Wysłany: 28-02-2012, 23:47
|
|
|
a jest mozliwosc zrobienia przycisku "temat rozwiazany" i zeby to przenosilo do dzialu "tematy rozwiazane" ? ale i zeby byl przycisk kosz czyli 2 przyciski kosz i rozwiazane |
_________________ zapraszam serdecznie na http://www.ls-forum.eu/forum.php |
|
|
|
|
jangcy
|
Wysłany: 09-02-2019, 11:51 Błędna instrukcja w plika rar w pierwszym poście
|
|
|
Fajnie by było jakby ktoś mógł poprawić plik do ściągnięcia w pierwszym poście.
Tam powinna być aktualna wersja po wszystkich poprawkach, a są tam dwie instrukcje "install". Jedna (pierwsza) jest chyba błędna.
Poza tym są błędnie podane pliki do edycji. W liście plików do edycji są inne pliki niż w instrukcji poniżej.
Dzięki
[ Dodano: 09-02-2019, 12:11 ]
I jeszcze jedno pytanie. Przeszukałem instrukcję i pliki i nie moge znaleźć gdzie można zmienić tekst "Usuń do Śmietnika". Chciałem do zmienić na "Przenieś do kosza"
Myślałem, że to siedzi w tym pliku modcp.php ale jednak nie. |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 11-02-2019, 22:30
|
|
|
lang_modcp.php
Cytat: | $lang['Delete_to_trash'] = 'Usuń do ¦mietnika'; |
|
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
jangcy
|
Wysłany: 11-02-2019, 22:55
|
|
|
Wielkie dzięki |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!