Błędy |
Autor |
Wiadomość |
TheMortiS
|
Wysłany: 08-05-2017, 13:57 Błędy
|
|
|
Dzień dobry. Po zainstalowaniu modyfikacji Pozdrowienia Mod by MagicalBB u góry strony pojawiają się błędy Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- | Strona ładuje się normalnie, jednakże nie wyświetlają się wysłane pozdrowienia. Nie wiem co jest nie tak. Mój typ bazy danych podczas instalacji to MySQLi. Proszę o szybką pomoc.
Pozdrawiam,
TheMortiS |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
vianne
|
Wysłany: 08-05-2017, 16:54
|
|
|
jaka wersja skryptu? |
_________________ Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia! |
|
|
|
|
luk19952
|
|
|
|
|
TheMortiS
|
Wysłany: 08-05-2017, 17:42
|
|
|
Jaki plik wy edytować?
Uzupełniłem profil.
[ Dodano: 14-05-2017, 08:53 ]
Refresh |
|
|
|
|
vianne
|
Wysłany: 14-05-2017, 08:29
|
|
|
poprawić to należy we wszystkich plikach w jakich to występuje - błąd na stronie wskazuje na plik index.php jednak jeżeli ten fragment pojawia się w innych pikach to mogą być kolejne błędy.
Osobiście polecam program notepad++ w nim otworzyć WSZYSTKIE pliki swojego forum (ściągnięte z serwera) i skorzystanie z opcji ZAMIEŃ WE WSZYSTKICH OTWARTYCH OKUMENTACH |
_________________ Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia! |
|
|
|
|
TheMortiS
|
Wysłany: 14-05-2017, 11:07
|
|
|
vianne, działa, dziękuję bardzo.
Lecz niestety mam kolejny problem, otóż gdy w pozdrowieniach napiszę polskie znaki i wyślę pozdrowienie, na stronie głównej zamiast polskich znaków mam pytajniki. Jak to naprawić? |
|
|
|
|
shanonWEB
|
Wysłany: 15-05-2017, 01:22
|
|
|
TheMortiS napisał/a: | vianne, działa, dziękuję bardzo.
Lecz niestety mam kolejny problem, otóż gdy w pozdrowieniach napiszę polskie znaki i wyślę pozdrowienie, na stronie głównej zamiast polskich znaków mam pytajniki. Jak to naprawić? |
Czy skorzystałeś z zaktualizowanej wersji modu? |
Ostatnio zmieniony przez vianne 15-05-2017, 10:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
TheMortiS
|
Wysłany: 15-05-2017, 15:28
|
|
|
shanonWEB napisał/a: | TheMortiS napisał/a: | vianne, działa, dziękuję bardzo.
Czy skorzystałeś z zaktualizowanej wersji modu? |
Tak. |
|
|
|
|
|