Darmowy hosting stron WWW z obsługą php+MySQL |
Autor |
Wiadomość |
mietek833
|
Wysłany: 09-09-2016, 11:16 Darmowy hosting stron WWW z obsługą php+MySQL
|
|
|
Witajcie Forumowicze,
Mam nadzieję, że jak nie teraz, to kiedyś przyda się Wam serwis http://www.5v.pl
Serwis oferuje w pełni darmowy hosting stron WWW. Bez problemu założysz tam stronę internetową, bloga, forum czy sklep internetowy. Można tam również założyć krótki, łatwy do zapamiętania alias do istniejącego już serwisu internetowego.
* 10 GB na stronę;
* konto z php+MySQL
* dostęp do phpMyAdmina
* nielimitowana liczba adresów
* brak limitu transferu danych
* możliwość podpięcia własnej domeny, np. *.pl (!)
* atrakcyjna, krótka domena
* ... i wiele, wiele więcej
Polecam Wam kochani http://www.5v.pl - darmowy hosting stron php+MySQL i aliasy stron |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 10-10-2016, 15:23
|
|
|
Czy czasami to nie jest ten serwer, który od razu po jego odpaleniu, generował już problemy? Z tego co pamiętam, to nie dało się wejść nawet na stronę główną. Ale przecież ogólnie losy darmowych serwerów kończą się dokładnie tak samo... |
|
|
|
|
orka
|
Wysłany: 11-10-2016, 17:39
|
|
|
Normalne konto na Firehost - koło 50 zł rocznie, na spokojnie, bez żadnych problemów. Niewielkim kosztem.
A darmowy hosting? Gwarancja samych problemów... szkoda komentować. |
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 17-10-2016, 15:15
|
|
|
Ale to już za podobną kasę pokazywałem lepsze parametry w hekko.
Co tam zadziwiającego? Nikt raczej na darmowym serwerze strony pod ludzi to nie stawia. Mylę się? |
|
|
|
|
karim
|
Wysłany: 20-10-2016, 17:53
|
|
|
Już było. Odpalasz małe konto na Firehost i wystarczy. Kilka dyszek rocznie. Na darmowym serwerze tak naprawdę nic docelowo nie przetrwa, więc jaki jest cel działania? To moim zdaniem totalnie pozbawione sensu. |
|
|
|
|
mietek833
|
Wysłany: 20-10-2016, 19:47
|
|
|
Na samym początku może i mieli problemy, ale zawsze tak jest na początku pewnie jak się startuje z czymś Ogólnie to ja mam u nich kont dla stronek... spamowych ;P i sobie w pełni chwalę!
Jak wiem, mają dyski SSD i naprawdę się starają, aby wszystko śmigało!
[ Dodano: 20-10-2016, 20:47 ]
BTW: za 50 zł. na rok macie gdzieś choćby 10 GB przestrzeni? No właśnie... |
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 27-10-2016, 15:23
|
|
|
A jaki drogi kolego jest cel stawiania spamerskich stronek? Chodzi o zaplecze SEO?
Tylko czy coś takiego, postawione na lipnym serwerze będzie faktycznie posiadało SEO moc? |
|
|
|
|
orka
|
Wysłany: 31-10-2016, 21:15
|
|
|
Oj tam... każdy wie swoje. Darmowa usługa jest dla zabawy, a nie pod stawianie poważnych serwisów, ale to chyba jest w zasadzie dla każdego oczywistością. Mylę się? Stawiajcie strony na normalnych, płatnych, ale tanich serwerach. To wystarczy. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 07-11-2016, 16:23
|
|
|
Pewnie Śmieszne, że za każdym razem kiedy jakiś darmowy serwer się kończy, to za chwilę pojawia się jakiś nowy. Więc chyba zainteresowanie mają. Ale to pewnie głównie chodzi o młodzież, która stawia sobie mini stronki dla zabawy - nie pod ludzi. |
|
|
|
|
|