|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zamknięty przez: Woytec 14-07-2016, 20:01 |
[OffTopic] Podejście do disco polo |
Autor |
Wiadomość |
pemko11
|
Wysłany: 25-09-2015, 16:02 [OffTopic] Podejście do disco polo
|
|
|
No właśnie.. O tej muzyce ostatnio dość głośno. Dużo ludzi przychodzi na tego typu koncerty.. Coraz więcej kanałów muzycznych.
Ja osobiście się przekonałem niedawno.. Wkręciło mi się kilka numerów, np:
https://www.youtube....h?v=QXJWJ372H74 |
Ostatnio zmieniony przez Woytec 14-07-2016, 20:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
drapak23 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-01-2016, 21:33
|
|
|
Disco polo zawsze się pozytywnie wkręci poza tym każdy zna wiele utworów, jednak niewiele osób się przyznaje. Wszystko ujawnia się gdy w klubie puszczają taką nutę i nagle wszyscy śpiewają. |
|
|
|
|
corsacz
|
Wysłany: 30-06-2016, 11:11
|
|
|
Każdy malkontent disco powinien isc na jeden koncert i wtedy okaże się czy na pewno jest taki przeciwny:P Zwykle jednak się okazuje, że świetnie się każdy bawi i zapomina o uprzedzeniach. |
|
|
|
|
adela666 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-07-2016, 08:28
|
|
|
Często grają nie tylko na koncertach ale i na dyskotekach a na weselach ta muzyka przewyższa wszystko. Każdy mówi, że nie słucha disco polo a tak na dobrą sprawę bawi się przy tym w najlepsze:) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!