|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
1and1 |
Autor |
Wiadomość |
mateuszxd
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kooza
|
Wysłany: 19-05-2016, 21:47
|
|
|
Na każdym pójdzie, nawet to są za wysokie progi dla przema szczerze mówiąc, a tak serio to w zależności czy stawiasz nowe forum, czy przenosisz jakieś większe forum, na sam początek starczy unlimited, wraz ze wzrostem forum możesz zwiększyć hosting. |
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 08-08-2016, 15:17
|
|
|
To jest jeden z droższych serwerów, a wcale specjalnej jakości tam nie masz.
Z supportem jest kiepsko - tak czytałem. Nigdy się nie skusiłem - po prostu nauczyłem się,że stabilny serwer nie ma nic wspólnego z usługami podchodzącymi od najdroższych firm. |
|
|
|
|
karim
|
Wysłany: 08-08-2016, 18:38
|
|
|
Płacenie za markową nazwę, która nie daje żadnej jakości. W sieci był test działania support - zobacz w nim jak szybko odpowiadali
Płacę wielokrotnie mniej w Firehost i z serwerem nie ma żadnych problemów. Nie ładujcie się na siłę w usługi, które nie dają żadnej jakości.
Po co to wam? |
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 22-08-2016, 15:31
|
|
|
Ludzie po prostu lubią się ładować w problemy i nie uczą się na błędach innych.
Zaskoczeni? To przecież totalna normalność. Też kiedyś popełniłem ten błąd, ale serwera już nie przedłużałem. I dobrze. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!