|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Woytec 23-05-2020, 18:09 |
[ Problem ] Brak kodu weryfikacyjnego do ACP |
Autor |
Wiadomość |
Frzz.)
|
Wysłany: 01-04-2016, 14:34 [ Problem ] Brak kodu weryfikacyjnego do ACP
|
|
|
Cześć, mam pewien problem, a dokładniej ustawiłem w ACP logowanie do konta administratora na kod weryfikacyjny, wywaliło mnie z ACP i teraz nie wiem, co zrobić bo, gdy się loguje na ACP to wpisuje login hasło, a potem jest drugi etap weryfikacji, czyli ten kod, da sie go jakos usunac inaczej niz przez ACP? Z góry dzięki za odpowiedź |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kooza
|
Wysłany: 01-04-2016, 19:50
|
|
|
Pomyliły Ci się supporty kolego. |
|
|
|
|
Frzz.)
|
Wysłany: 01-04-2016, 21:45
|
|
|
Kolego, zamiast informować mnie o takich rzeczach, mógłbyś po prostu pomóc, ale po co hmm, lepiej ponarzekać, jak to się pomyliłem |
|
|
|
|
kooza
|
Wysłany: 01-04-2016, 22:14
|
|
|
Po adresie forum widzę że posiadasz MyBB, tutaj jest support phpBB by Przemo. Poza tym nie słyszałem żeby ten silnik posiadał dodatkową weryfikacje na kod. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!