|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Linie pomiędzy kategoriami for i hover |
Autor |
Wiadomość |
Kosm!ta
|
Wysłany: 16-05-2015, 14:20 [OffTopic] Linie pomiędzy kategoriami for i hover
|
|
|
Gdzie można znaleźć linie pomiędzy kategoriami for (w załączniku obrazek)? Lub jeśli w ogóle ich nie ma gdzie je można dodać lub zmodyfikować? Chodzi o css.
Druga sprawa to hover. Ustawiłem tak, że po najechaniu na kategorie for zmienia się tło na szare. Link do forum http://jamcenter.xaa.pl/index.php
Problem w tym, że tabela na końcu jest zaokrąglona oraz ma niebieską poświatę która po najechaniu się usuwa. Oczywiście tego nie chcę ... chce aby zmieniał się tylko kolor tła. Wytłumaczenie o co mi chodzi w załączniku. W css na hoverze ustawiony jest tylko background i kolor ... coś jeszcze trzeba żeby dodać nie robiło się tak jak teraz?
hover.jpg
|
|
Plik ściągnięto 4421 raz(y) 4,73 KB |
pryzklad.jpg
|
|
Plik ściągnięto 64 raz(y) 54 KB |
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
+Wrubcio
|
|
|
|
|
Kosm!ta
|
Wysłany: 16-05-2015, 18:09
|
|
|
Chodzi o td.row1 ? |
|
|
|
|
+Wrubcio
|
Wysłany: 17-05-2015, 17:29
|
|
|
Kosm!ta,
Otwórz templates/malbork2/malbork2.css
Znajdź
Kod: | .forumline { background: #ECECEC; } |
Zamień na przykład na
Kod: | .forumline { background: #a0a0a0; } |
|
|
|
|
|
Kosm!ta
|
Wysłany: 19-05-2015, 18:00
|
|
|
W tym stylu kod ten odpowiada za inne linie. Właściwie tych linii tam po prostu nie ma. W takim razie jak je mogę dodać ? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!