|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Tekst w viewtopic_body.tpl |
Autor |
Wiadomość |
Sanito
|
Wysłany: 23-03-2015, 13:19 [Problem] Tekst w viewtopic_body.tpl
|
|
|
Witam. Na forum mam taki problem, ze tekst w poście przylega aż do krawędzi. Próbując dodać do
Kod: | <th class="thRight" nowrap="nowrap">{L_MESSAGE}</th> |
np.
nic nie osiągam. Jak to zrobić ? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 23-03-2015, 13:31
|
|
|
Sanito, L_MESSAGE nie odpowiada za treść posta a za nazwę u góry "Wiadomość". Za posta odpowiada {postrow.MESSAGE} |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
Sanito
|
Wysłany: 24-03-2015, 12:03
|
|
|
@xlesiu , ustawiając dla postbody czyli dla postrow.MESSAGE wew margines, jest tylko dla 1 linijki tekstu |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 24-03-2015, 12:46
|
|
|
Sanito, bo pewnie dodałeś styl do span a nie do td. |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
Sanito
|
Wysłany: 24-03-2015, 14:19
|
|
|
no tak, ale nie mogę dać w td:
Kod: | <tr>
<td height="100%" valign="top" colspan="2" {postrow.QUOTE_USERNAME}><span class="postbody">{postrow.MESSAGE}{postrow.ATTACHMENTS}</span></td>
</tr> |
[ Dodano: 24-03-2015, 14:32 ]
ok dałem tak :
Kod: | <tr>
<td height="100%" valign="top" colspan="2" {postrow.QUOTE_USERNAME}><table><tr><td class="postbody">{postrow.MESSAGE}{postrow.ATTACHMENTS}</td></tr></table></td>
</tr> |
i gra gitara |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!