Najlepszy hosting pod Przemo |
Autor |
Wiadomość |
Giraffe
|
Wysłany: 03-11-2014, 17:33
|
|
|
Hostuję tam kilkadziesiąt stron, gdybym je podał, dostałbym pewnie bana
Umówmy się na pięć każdy z innym silnikiem CMS:
oskar24.pl - Joomla!
hebie.pl - Opencart
e-opencart.org - Wordpress
slimcatering.pl - autorski cms
willavioletta.pl - strona statyczna
Jak będę miał już wrzucone forum to też podam, jednak jeszcze trochę pracy muszę włożyć przed publikacją.
Jestem zadowolony z działania, część jest dość mocno oskryptowana. Z niczym też nigdy nie miałem problemu jak np. na home.pl, support też w porządku. |
Ostatnio zmieniony przez Woytec 27-12-2014, 17:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
orka
|
Wysłany: 04-11-2014, 20:11
|
|
|
I dobrze Każdy ma swoje sprawdzone usługi, bo listę tych na których się zawiedliśmy, chyba wszyscy mamy bardzo podobną
Podobną ilość serwisów trzymam na Firehost, wszystkie bardzo szybko działają. Nie rozumiem - dlaczego miałbyś dostać bana?
Skoro nie masz powiadomień to wszystko jest ok. |
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 07-11-2014, 16:27
|
|
|
A widzę, że temat nie może się skończyć. Reasmując - Przemo dobrze działa na każdym dobrym hostingu, kwestia tylko dopasowania odpowiedniego pakietu pod obciążenie jakie będzie generował serwis, szczególnie jeśli chodzi o transfer. |
|
|
|
|
orka
|
Wysłany: 17-12-2014, 19:41
|
|
|
Na każdym hostingu? No nie wiem, mieliśmy różne przygody. W zasadzie to pierwszy hosting na którym wszystko normalnie działa to Firehost.
U poprzedników ciągle coś było nie tak. Jak serwer działał, to support dramatyczny. Z czasem zawsze pojawiały się jakieś problemy. |
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 18-12-2014, 16:37
|
|
|
Oj tam... wiadomo, że firma krzak nie zapewni wysokiej jakości usługi hostingowej i na czymś takim wszystko będzie fatalnie działało - niczego innego się tutaj nie spodziewam. |
|
|
|
|
orka
|
Wysłany: 15-02-2015, 17:08
|
|
|
No właśnie to mam na myśli - tylko niewielka część usłu hostingowych jest jakościowa. A nawet nie podejmuję tematu droższych pakietów, bo z nich zwyczajnie nie warto korzystać. Płaci się za samą markę, a kompletnie nie przekłada się to na jakość tej usługi. |
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 04-03-2015, 16:34
|
|
|
Miałeś na myśli droższe firmy tak? Tam hosting kupuję głównie inne firmy, które nie bardzo znają temat. Często również te konta są dzielone pod inne serwisy, tj. ktoś robi swój własny mini hosting. |
|
|
|
|
orka
|
Wysłany: 25-03-2015, 20:22
|
|
|
Największe jaja kiedy firmowkę mająca 5 wejść dziennie stawia się na hostingu za 500 zeta.
Rozumiem brak orientacji w temacie, ale żeby wydawać bezmyślnie taką kasę? |
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 15-05-2015, 15:28
|
|
|
Ale wiele osób tak robi, szczególnie jeśli kompletnie nie mają pojęcia o tym jak to działa i jakie są ceny usług. Po proste wybierają firmę, której widzieli reklamy i to wszystko. |
|
|
|
|
irekk
|
Wysłany: 15-05-2015, 17:57
|
|
|
Co w tym dziwnego? Ja na http://www.codebuilders.pl nawet nie mam wizytówki a trochę jednak płacę za ten serwer. Nie wszystko musi być widać z zewnątrz. Dwa, faktura w koszta, zwrot VATu i z 500 robi się 350. |
_________________ Cygantura |
|
|
|
|
ganter
|
Wysłany: 10-10-2015, 14:43
|
|
|
Ja swoje fora i strony www mam na hostingu firmy Cal.pl. Hosting dobry bez żadnych problemów, mam także nielimitowany transfer. |
_________________ https://ebooks.com.pl/literatura-piekna |
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 26-02-2016, 16:37
|
|
|
Ale nielimitowany transfer to jeden wielki pic na wodę. Nie wiesz tego?
Dopasuj konto pod parametry jakich potrzebujesz i tyle. To nie musi być konto z nielimitowanym transferem. |
|
|
|
|
karim
|
Wysłany: 21-03-2016, 20:56
|
|
|
Myślę, że zawsze najlepszym pomysłem dla oceny hostingu, będzie po prostu wrzucenie kilku serwisów w ramach okresu testowego i ocena na tej podstawie.
Bo prawda jest taka, że bazowanie na samych opiniach jest trochę mylące. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 24-03-2016, 16:26
|
|
|
Tutaj akurat masz rację, ale nie zmienia to faktu, że jednak w dalszym ciągu większość na tym bazuje. Przy czym kolejność powinna być taka, że najpierw zaczynamy od testowania usługi i jej oceniania na tej podstawie. |
|
|
|
|
|